Оля Полякова приголомшила українців у метро та заспівала оду самій собі: “А я і не знала, що зможу так”

Українська співачка, дружина мільйонера Вадима Буряковського, володарка дивовижного оперного голосу Оля Полякова повернулася в Україну

Про це вона розповіла читачам свого Інстаграм. Шанувальники таланту Полякової знають, що на початку війни співачка з дітьми виїхала з України. Співачка пережила всі незгоди, які переслідували будь-якого українця під час виїзду зі свого будинку в невідомість. Своїми переживаннями співачка неодноразово ділилася в соцмережах та інтерв’ю.

Нагадаємо, що Оля Полякова разом із іншими українськими артистами виступала на благодійних концертах у Європі. Зароблені кошти з таких заходів передавалися на допомогу ЗСУ та нужденним громадянам, які постраждали від дій армії росії.

Оля Полякова
Оля Полякова

Тепер співачка вирішила виступити в підземці столичного метрополітену. Концерт відбувся 17 липня 2022 року на станції метро «Майдан незалежності». Подія транслювалася у прямому ефірі багатьох вітчизняних телеканалів. Оля Полякова вийшла до глядачів у облягаючому комбінезоні золотистого кольору, який блищав у світлі багатьох ламп. Її довге волосся було трохи завите і розпущене до пояса.

Оля Полякова виконала для українців свої старі хіти та відомі українські пісні. До уваги слухачів співачка представила нову пісню українською мовою під назвою “Все буде добре, Оля”. Зала затихла, почали звучати перші ноти музики. Оля Полякова заспівала:

Ти будеш щаслива – сама я собі кажу. Дай, Господи, сили. Багато я не прошу. Я сильною стала, навчилася долати страх. Я навіть не знала, що я вмію так

Глибока за змістом пісня зворушила до кінчиків волосся присутніх. Співачка розповіла докладніше про композицію в Інстаграм

Підписники були в захваті від пісні:

  • “До мурашок…”
  • “Класна україномовна пісня”
  • “Чекаємо на прем’єру!”

Популярне

Схожі статті

Ніжні та дуже м’які: секретний рецепт млинців з 2 інгредієнтів – дуже легко запам’ятати. Ніколи не рвуться

Млинці знайомі всім нам із дитинства. Це дуже простий і смачний варіант на сніданок, обід, вечерю або просто перекус. Але що, якщо зробити їх ще простішими? Саме такий рецепт ми сьогодні підготували.

Смачний рецепт сніданку з лаваша, який готується всього за 15 хвилин: встигаю зранку цілу гору зробити

Зранку часто не вистачає часу, щоб приготувати сніданок. Через це часом доводиться нехтувати ним і чекати обіду. Сьогодні ми підготували простий і швидкий рецепт, який позбавить вас цієї проблеми.

Цей десерт йде за вечір. Неможливо втриматися від ще одного шматочка: медовик із вершково-сметанним кремом

Медовик знайомий усім і давно є одним із головних домашніх десертів. Сьогодні ми підготували рецепт, який додасть у нього ніжності та легкості, а все завдяки особливому вершково-сметанному крему.