Як виглядає 18-річний син Олега Винника та Таюне: до мережі потрапив кадр із зоряним спадкоємцем (ФОТО)

Головний кумир справжніх вовчиць Олег Винник ретельно приховує своє особисте життя від фанатів за сімома замками. З мережі про його життя та сім'ю ми знаємо не багато

Олег Винник живе понад двадцять років у Німеччині, його дружина (чи не дружина?) Таїсія Сватко співає з ним на одній сцені, у пари є син Юліан, якому цього року виповнилося 18 років, але точної дати народження хлопця ніхто не знає. Зоряна пара не коментує ці чутки.

Журналісти ж розкопали архіви та дізнались подробиці. 18-річний син Олега Винника всерйоз займається спортивним плаванням і навіть посідає призові місця у німецьких чемпіонатах. У мережі гуляє фото, де юнак тренується у басейні. Інформацію та фото знайшли на офіційному сайті спорт-клубу, де займається Юліан. Більше інформації, на жаль, розкопати не вдалось. Таюні та Олег Винник щосили намагаються обмежитися від набридливих цікавих очей.

Син Олега Винника займається плаванням
Син Олега Винника займається плаванням

Нагадаємо, що з початком повномасштабного вторгнення Росії в Україну шанувальники Винника серйозно захвилювалися, адже артист майже не з’являвся на публіці та в соцмережах. Як виявилося, кумир жінок перебуває зараз у Німеччині разом із сім’єю. Тим більше ще торік фанати дізналися, що співакові нездужає. Наразі хвороба загострилася через нервові переживання про долю рідної країни, співак проходить лікування.

Олег Винник приховує сина
Олег Винник приховує сина

Перебуваючи далеко від Батьківщини, Олег Винник не забуває допомагати Україні вистояти проти ворога. Його фонд купує автомобілі для фронту. Доказом чого є фотографії з Фейсбуку, на яких Винника можна і не впізнати відразу. У повсякденному одязі, з бородою, що відросла, і в темних окулярах знаменитий співак стоїть поруч із подарунком та українськими воїнами. Як каже Олег Винник, добро треба робити, не кричачи про це на весь світ.

Олег Винник допомагає ЗСУ
Олег Винник допомагає ЗСУ

До речі, свою позицію щодо війни Винник висловив ще на початку вторгнення постом в Інстаграм. Він підтримує українців та вірить у нашу перемогу.

Схожі статті

З кістлявої риби свекруха робить котлети без кісточок і без рибного запаху: всі секрети приготування смакоти

Смачні рибні котлети можна готувати не лише з дорогого філе, а й з маленької та кістлявої річкової риби. Для цього потрібно знати кілька кулінарних секретів.

Українсько-американська красуня: як виглядає єдина дружина Андрія Шевченка, яка раніше була топ-моделлю

В цьому році відомий український футболіст Андрій Шевченко буде святкувати 20-ту річницю подружнього життя. Як виглядає і чим займається дружина спортсмена – далі у матеріалі.

Спробувала його в ресторані і він підкорив моє серце: салат простий, але дуже смачний. Став ходовим у нас

Цей салат з пекінською капустою до банального простий і зрозумілий. Та поєднання продуктів у ньому настільки вдале, що страва виходить нереально смачною.