Загадкова історія кохання Олега Винника та Таюне: що не вдалося приховати зірковій парочці про їхні стосунки

Український співак Олег Винник зачаровує своїм голосом, мало хто лишається байдужим до нього. Але кому належить його серце багато років?

Питання, що хвилюють шанувальників творчості Винника, залишається без однозначної відповіді досі. Скільки разів журналісти та вірні фанати намагалися дізнатися, що ж твориться в душі у співака, чи правда, що він одружений зі своєю бек-вокалісткою Таюне, чи є у них діти, де і як вони живуть. Спробуємо розібратися в цій загадковій історії, адже співак чітко обмежив своє особисте життя від настирливих очей.

Фанати вірять, що Олег Винник одружений з Таїсією Сватко (Таюне) ще з часів навчання в училищі в Каневі, коли їм було по 18 та 19 років. Справді, вони обоє родом із Черкаської області, знають один одного зі школи, разом навчалися в училищі культури у Каневі. Жили в одному гуртожитку, але приховували, що мають стосунки. Потім Олег Винник розпочав свою кар’єру співака, а Таюне почала співати з ним на сцені бек-вокалом. Пройшло з того часу багато років, але відкритися перед глядачами співак так і не наважився. Швидше за все, щоб не відлякати шанувальниць, що з’явилися.

Олег Винник та Таюні одружені?
Олег Винник та Таюне одружені?

Також є інформація, що пара Таюне та Олег Винник виховують у Німеччині сина Юліана, якому вже 18 років. Винник дружиною (чи не дружиною?) справді живуть у Німеччині вже багато років. Син Юліан серйозно займається плаванням і навіть отримує перші місця в цьому виді спорту. Загалом, лише завдяки цьому журналісти дістали фото сина співака, Юліана, у басейні під час тренування. Фото взято із сайту спортивного клубу.

Зірка не коментує ці припущення. Лише зрідка трапляються емоційні монологи співака на цю тему у відповідь на провокаційні питання журналістів:

Яка різниця? Що це дасть, ви дізнаєтесь, що в мене відбувається, і що?

Співак просить не лізти до нього в особистий простір, бо вважає, що це знання нічого не дасть і не змінить. Як би там не було, Олег Винник з недавніх пір став виявляти більше уваги своїй Таюне на загальний огляд: ненароком торкнеться, обійме за талію, поправить волосся. А шанувальники тільки радіють такому прояву ніжності.

Схожі статті

Рецепт випросила у кухаря в грецькому ресторані. Виходить дуже незвично і смачно: голубці у новому втіленні

Голубці знайомі та звичні всім нам. Здається, ця абсолютно звичайна страва вже нічим не може здивувати. Сьогодні ми підготували рецепт, який покаже голубці з нового, незвичного та пікантного боку.

Сир, який я покладу у великодній кошик: готую сама і дуже просто. Смачнішого для мене взагалі не існує

Сир люблять усі, але найчастіше ми його купуємо, побоюючись готувати самостійно. Виявляється, приготувати його в домашніх умовах досить просто та недовго. Саме такий рецепт ми сьогодні і підготували.

Картопляне пюре смачніше, ніж у ресторані: все завдяки лише одному секретному інгредієнту. Моя імпровізація

Картопляне пюре - найпростіша класична страва. Усі ми добре її знаємо, жодне застілля без неї не обходиться. Сьогодні ми підготували рецепт, який відкриє пюре по-новому, завдяки одному інгредієнту.