Померла Руслана Писанка: що відомо про причину смерті улюбленої українцями телеведучої на 57-му році життя

Відома українська акторка та телеведуча Руслана Писанка померла вночі 19 липня. Все про причини смерті 56-річної зірки читайте у нашій статті.

Вранці 19 липня сумна новина облетіла Україну – померла Руслана Писанка. Телезірці було 56 років, а її життя забрало хворобу.

Померла Руслана Писанка

Про смерть актриси та телеведучої повідомили ТСН.ua. Все трапилося в Німеччині, де Руслані діагностували серйозну хворобу, яку артистка вирішила залишити в секреті і приховувала від численних фанатів, що поки в Україні триває війна з росією, вона воює за своє здоров’я.

Рік тому великою подією у житті Писанки стало повернення на телебачення після довгої паузи. Знаменитість поповнила колектив шоу “Твій день” на 1+1 і просто ідеально влилася у проєкт. Тимчасово, як вона вважала, їй довелося піти з телеекранів на початку лютого 2022 року – під час однієї зі вистав Руслана зламала ногу.

У Німеччині від хвороби померла Руслана Писанка
У Німеччині від хвороби померла Руслана Писанка

Сталося це під час виконання прощального поклону з глядачами – не вдало зманеврувавши, акторка впала, знепритомніла та отримала перелом зі зміщенням. Гіпсом ситуацію було не виправити, лікарі поклали ногу знаменитої пацієнтки на витяжку та планували операцію.

Незважаючи на свій стан, Писанка не втрачала позитивного настрою і обіцяла своїм колегам з 1+1 повернутися в ефір на милицях. Незабаром після цього в країні почалася війна, але про місцезнаходження зірки нічого не було відомо.

При цьому вона не залишалася осторонь і брала участь у зборі коштів на гуманітарні потреби українців, не даючи жодного натяку на те, що їй і самій зараз потрібна допомога.

19 липня померла Руслана Писанка
19 липня померла Руслана Писанка

У Руслани залишився чоловік Ігор Ісаков. Дітей у шлюбі у пари не з’явилося.

Редакція 1 хвилини висловлює співчуття близьким артистки. Світла пам’ять Руслані Писанці…

Популярне

Схожі статті

Ніжні та дуже м’які: секретний рецепт млинців з 2 інгредієнтів – дуже легко запам’ятати. Ніколи не рвуться

Млинці знайомі всім нам із дитинства. Це дуже простий і смачний варіант на сніданок, обід, вечерю або просто перекус. Але що, якщо зробити їх ще простішими? Саме такий рецепт ми сьогодні підготували.

Смачний рецепт сніданку з лаваша, який готується всього за 15 хвилин: встигаю зранку цілу гору зробити

Зранку часто не вистачає часу, щоб приготувати сніданок. Через це часом доводиться нехтувати ним і чекати обіду. Сьогодні ми підготували простий і швидкий рецепт, який позбавить вас цієї проблеми.

Цей десерт йде за вечір. Неможливо втриматися від ще одного шматочка: медовик із вершково-сметанним кремом

Медовик знайомий усім і давно є одним із головних домашніх десертів. Сьогодні ми підготували рецепт, який додасть у нього ніжності та легкості, а все завдяки особливому вершково-сметанному крему.