Усі жінки Дана Балана від румунської моделі до Брежнєвої та Кароль: а він, як виявилося, ще той ловелас

Співзвучне ім'я артиста Дана Балана – не сценічний псевдонім. Він сам пише і виконує свої пісні, добре танцює, а про неабияку харизму співака сперечатися не доводиться

Початком творчого шляху молодого артиста були виступи на забудовах і в занедбаних будинках, хлопець разом з іншими музикантами грали рок, віддаючись сповна процесу. Дану подобалася його рок-група, але щось підказувало артисту, що треба змінювати напрямок творчості. Підсумком таких поворотів став гурт О-ZONE – продюсерська чуйка не помилилася, і поп-група стала популярною серед юного населення та молоді. Далі Балан вирішив зайнятися сольною кар’єрою, і не помилився. Його пісні знають у багатьох куточках світу і він зараз є відомою зіркою не лише у Молдові.

Імпозантний чоловік отримав тисячі шанувальниць, а ким зайняте його серце, чи хоче співак створити сім’ю і яким він бачить свій шлюб, спробуємо розібратися. Дан Балан із тих артистів, особисте життя яких огорнуте таємницею, він вважає за краще не поширюватися про свої симпатії, веде закрите життя в цьому плані. Що ми знаємо про коханих молдавського мачо Дана Балана? Дан Балан з дитинства багато розвивався та навчався: вивчав іноземні мови, грав на акордеоні, займався вокалом та танцями, вивчав юриспруденцію. Такий насичений графік залишав мало часу на закоханість.

Шкільне кохання Дана Балана
Дан Балан – ловелас

Шкільне кохання Дана Балана

Перше кохання до Дану Балану прийшло, коли майбутньому співакові виповнилося 16 років. Про цей епізод із життя співак проговорився в одному з інтерв’ю. Зірка розповіла, що це була його однокласниця. Їхні юні серця палали яскраво, але недовго. Тим більше, що за деякий час закоханих розлучила відстань – родина Дана Балана виїхала до Ізраїлю. Після приїзду до Кишинева обидва зрозуміли, що іскра згасла, тож продовжувати зустрічатися нема рації. Маловідомий факт, що колишньою коханою Дана Балана вважається Лаура Претті, на сцені Лідія Бабл.

Христина Руссу та Дан Балан

Якось вокаліст закохався у подругу своєї сестри, її звали Христина Руссу, майбутній медик. Цей романтичний момент знайомий багатьом. Хлопець дарував подарунки та квіти, гарно доглядав, був відданим коханим. За неофіційною інформацією, їхній роман тривав близько п’яти років, але до одруження справа так і не дійшла. Відомо, що дівчина ревнувала свого бойфренда, можливо, це і спричинило розрив.

Віра Брежнєва І Дан Балан

Після створення спільного кліпу у 2017 році разом із чарівною Вірою Брежнєвою між глядачами поповзли чутки, що у парочки розвивається роман. Підштовхнули їхні чуттєві кадри із відеороботи, які змушували палати серця публіки. Не бентежив злих мов навіть той факт, що Віра Брежнєва полягала у стосунках на той час. Природно, що підтвердженої інформації щодо цього немає, але віддані фанати досі впевнені, що роман точно був

Вардануш Мартіросян та Дана Балан

Новина про пекучий роман Дана Балана та брюнетки Вардануш Мартіросян розлетілася у 2013 році. Варда – чемпіонка світу з танців. Вони часто з’являлися разом на тусовках та культурних заходах, і навіть відпочивали у Франції. Через кілька років співак заявив, що своє кохання він ще не зустрів і вважає себе не готовим до серйозних стосунків.

Дана Балан та його дружина Елла Крупеніна

На тлі всіх цих романів у мережі почали говорити про те, що Балан таки одружений та ще з 2004 року. Обранкою стала модель Елла Крупеніна. У професії вона була маловідомою, але подейкують, що у них із Баланом навіть є син Алан. Шлюб протримався до 2009 року. Кажуть, що з приходом популярності до Дану Балану дружина страшенно ревнувала свого милого до тисяч прихильниць, влаштовувала скандали. Достовірних фактів із цього приводу в мережі немає, офіційним був шлюб чи цивільним, достеменно ніхто не знає

Дан Балан був одружений
Дан Балан був одружений

Дан Балан та Тіна Кароль

Ще одна серцеїдка молдавського співака українська поп-діва Тіна Кароль. Після спільного суддівства на шоу “Голос країни”, де обидва поводилися загадково і неоднозначно по відношенню один до одного, глядачі заговорили про їхнє кохання. Подейкують, що це був лише піар-хід, але чутки про роман поширюються досі. Журналістам про Тіну Дан Балан завжди відповідає, що Тіна найцікавіша подія у його житті за останні роки.

Між нами роман, написаний рукою генія

Дан Балан та Тіна Кароль
Дан Балан та Тіна Кароль

Таємниче кохання

Взимку 2020 стали говорити про те, що Дан Балан зустрічається з молодою студенткою Анастасією Саламахою. Відомо, що українка навчалася у Харківському виші. Красива дівчина займається хореографією, активна учасниця вузівських культурних заходів, і навіть виграла конкурс краси Проаналізувавши фотографії із соцмереж зробили висновок, що пара разом

Анастасія Саламаха
Анастасія Саламаха

Мати Дана Балана, Людмила Балан, ділиться зі своїми читачами кадрами, де з’являється фото і відео з маленькою дівчинкою, схожою на співака. Це її онука, Еліза. Звісно, перше, що думають фанати, що це дочка співака.

“Дане, це твоя дочка?”

“Як схожі, не скажеш, що це племінниця, скоріше дочка”

“Красуня, зірочка”

Як з’ясувалося, це племінниця Дана Балана, донька сестри Санди, в якій співак душі не чує

Нині співак подорожує, займається благодійністю, розвиває свої творчі якості, проводить багато часу із сім’єю. Співак вважає, що ще не настав час для створення сім’ї, але він обов’язково дочекається тієї найулюбленішої та найпридатнішої для нього жінки, яка змінить світ для Дана Балана.

Схожі статті

Пісний яблучний пиріг: нереальний десерт без яєць, молока і вершкового масла. Кожен день печу і не набридає

Навіть без молока, яєць та масла можна приготувати дуже смачний пиріг, який оцінять і дорослі і діти. Рецепт пісної шарлотки – далі у матеріалі.

Котлети не готую! Смачніше в житті не їла: рецепт з фаршу, який тепер постійно замовляє чоловік і свекор

Ця страва з фаршу виходить настільки смачною та соковитою і має апетитний вигляд, що ви можете її не тільки приготувати на вечерю, а й подати на святковий стіл.

Один раз готую – 7 днів відпочиваю. Усі намагаються дізнатися мій ходовий рецепт: заморожені курячі рулетики

Часто бувають моменти, коли ввечері просто немає часу, щоб приготувати вечерю. Рішення бувають різними, і чудовим варіантом є зробити запас у морозильнику. Саме такий рецепт ми сьогодні підготували.