Як зараз живе онкохвора Анастасія Заворотнюк: таємні пологи у 47, онкологія, кома, виписка, зникнення

Анастасія Заворотнюк кілька років бореться із тяжким діагнозом – раком головного мозку. Дочка Ганна та близькі актриси ретельно приховують подробиці її хвороби.

Виконавиця ролі прекрасної няньки запам’яталася глядачам квітучою та молодою брюнеткою, яка багато посміхається. Але хвороба нікого не прикрашає, тим паче рак. Відомо, що акторці зробили операцію на головному мозку німецькі нейрохірурги. Але після втручання, на жаль, Заворотнюк не полегшало.

У мережі є непідтверджена інформація, що хвороба проявилася після таємних пологів Заворотнюк після ЕКЗ, їй на той момент було 47 років. Ще кілька років тому новина про те, що актриса перебуває в комі, облетіла всі канали новин. Журналістам не вдалося роздобути фотографії хворої актриси, як це було з Жанною Фріске, яка страждала на таку ж хворобу. Про сьогоднішнє життя актриси відомо, що вона перебуває на стадії ремісії. Цей факт сам собою говорить про хороше. Сподіватися на повне одужання, на жаль, не доводиться. Це важка хвороба, результат якої відомий.

Анастасія Заворотнюк бореться із хворобою
Анастасія Заворотнюк бореться із хворобою

Нещодавно журналісти опублікували знімки, на яких зображено чоловіка Заворотнюка Петра Чернишова разом з актрисою під час руху в автомобілі. Це були знімки з камер контролю руху на дорогах. Якщо придивитися, можна розглянути обличчя актриси. Від таких хвороб та використовуваних для лікування препаратів люди сильно набрякають. Акторка знаходилася на передньому сидінні автомобіля напівлежачи. Досягти ремісії у цій хворобі можуть далеко не всі хворі, швидше за все, такого результату лікарі досягли завдяки спеціальним лікам, які лікарі зробили зі стовбурових клітин Заворотнюк.

Чоловік актриси разом із дочкою-моделлю Анною оберігають життя хворої від сторонніх поглядів. Здалеку журналісти зауважили, що актриса багато гуляє у своєму дворі. У візку вона найчастіше напівлежить. З нею постійно знаходиться жінка, мабуть, доглядальниця. Уважні погляди помітили на обличчі хворої актриси посмішку, що є дуже гарною ознакою того, що не втрачено віри в життя.

Деякі експерти після новини про тяжку хворобу Заворотнюк ухвалили вирок: Анастасія довго не проживе. У мережі часто миготять заголовки про кончину прекрасної няньки. Проте, судячи з соцмереж доньки Заворотнюк Анни, актриса продовжує лікування і не опускає руки у боротьбі. На запитання фанатів про самопочуття матері Анни була коротка відповідь:

Потроху. Лікуємось

У квітні донька привітала акторку з днем народження у своєму інстаграмі. Ми бажаємо сили акторці та її близьким у боротьбі з підступним раком.

Схожі статті

Вчорашнє пюре більше не викидаю, а готую з нього пишні та дуже смачні картопляні оладки: чоловік їх обожнює

Якщо у вас залишилося картопляне пюре, яке ніхто не хоче доїдати, то не обов'язково його викидати. З нього можна приготувати смачні та ситні оладки, які прийдуться всім до смаку.

Подруга дала рецепт. Тепер готую цю вечерю раз в 3 дні: чоловік у захваті, зʼїдає за 2 хвилини і просить ще

Навіть звичайну гречану кашу можна приготувати по-новому, додавши до неї прості та класичні продукти. Це так просто готувати, але смак не залишить байдужим навіть вередливих гурманів. 

Близнюкам з “Пригод Електроніка” по 58: як зараз виглядають Юрій та Володимир Торсуєви і як склалася доля

Ті, чиє дитинство припало на 80-ті роки, чудово пам'ятають фільм "Пригоди Електроніка". Після цих знімань виконавці головних ролей Юрій та Володимир Торсуєви стали справжніми знаменитостями.