З’явилося фото онкохворої Лайми Вайкуле: як зараз виглядає 68-річна подруга Пугачової, у якої рак

Раніше хвора на рак народна артистка Латвії Лайма Вайкуле знову змусила похвилюватися своїх шанувальників чутками про тяжкий стан. Невже рецидив?

Лайма Вайкуле не один десяток років виступає на сцені, даруючи глядачам неймовірні емоції. Її люблять за талант, неповторність образів, яскравість та екстравагантність. Здається, прибалтійська зірка не змінюється з роками, вона завжди виглядає на всі сто. Відомо, що Лайма Вайкуле жила у боротьбі з раком. Зараз, на щастя, хвороба відступила, співачка радіє життю та продовжує виступати на сцені.

Лайма Вайкуле пережила рак
Лайма Вайкуле пережила рак

Нещодавно злі язики поширили в інтернеті чутки, нібито прибалтійська зірка перебуває у тяжкому стані через хворобу. Начебто вона проходить лікування в онкологічній клініці США. Приводом для подібних чуток став також несподіваний приїзд до Латвії Алли Пугачової, подруги Лайми Вайкуле. Фанати не на жарт стурбувалися за здоров’я своєї зірки. Через раптовий від’їзд сім’ї Алли Пугачової та Максима Галкіна з Ізраїлю, де вони живуть уже кілька місяців, шанувальники латвійської зірки почали додумувати страшні подробиці.

Насправді друзі часто бачаться сім’ями, проводять час, відпочивають. Їм завжди є про що поговорити, адже Алла та Лайма дружать упродовж усього життя. Офіційний представник співачки Крістіна Обосян розвіяла ці домисли. За її словами, Лайма Вайкуле почувається чудово, бадьора та весела, готова танцювати на сцені хоч зараз. Менеджер Лайма Вайкуле також анонсувала концерт, який відбудеться 26 липня 2022 року. У зв’язку з цією заявою приходить думка, чи може новина про рецидив – частина піару перед концертом?

Щодо війни росії проти України Лайма однозначна: ні війні рі проти України. Про це вона розповіла у відео-пості в Інстаграм

Після спростування інформації про рецидив стало зрозуміло, що зі здоров’ям Лайми, дякувати Богу, все гаразд. 68-річна Вайкуле чудово виглядає, сповнена енергії і може дати фору навіть молодим виконавцям. А ми бажаємо співачці якомога довше радувати нас своїми піснями

Схожі статті

Старший син Сергія Реброва від першого шлюбу опікується меншими: як виглядають нащадки футбольного тренера

49-річний Сергій Ребров, який нині тренує збірну України з футболу, має дорослого старшого сина від першого шлюбу та двох молодших, яких йому подарувала друга дружина Анна.

Салат з капусти як у радянській їдальні: бабуся підказала, як зробити “той самий” смак. Просто і дуже смачно

Салат з капусти – дуже смачна, поживна і корисна страва, яку зможе приготувати абсолютно кожен. Він добре поєднується з будь-якими м'ясними додатками і гарніром, так само його можна подавати окремо.

Якщо хочеться смачненького та солоденького, готую медові тістечка: кращого десерту до чаю годі й шукати

Кращого десерту до чаю, аніж шоколадне тістечко з ягідним прошарком та яскравою цитрусовою ноткою, годі й шукати. А якщо зважити, що у складі є ще й мед, то це й справді щось неймовірне.