Таюне: все, що ви не знали про таємне кохання Олега Винника – біографія, фото, цікаві факти

Таюне – творчий псевдонім Таїсії Сватко, бек-вокалістки та таємної дружини української знаменитості Олега Винника. Як розвивалися їхні стосунки, що відомо глядач

Таїсії Сватко у січні виповнилося 48 років. Дивлячись на фото, можна дати їй трохи більше тридцяти. Красива блондинка, з довгим волоссям, струнка та жіночна, чим не пара Олегу Виннику?

Історія кохання Олега Винника та Таюне

Ще з 2017 року подейкують, що пара офіційно – чоловік і дружина. Олег Винник ніколи не коментує своє особисте життя. Також ми знаємо, що пара має дорослого сина. Його звуть Юліаном, йому близько 18 років, займається професійним плаванням і досягає в цьому відмінних результатів. Доречі, сім’я живе у Німеччині вже близько двадцяти років

Таюні з чоловіком Олегом Винником
Таюне з чоловіком Олегом Винником в Інстаграм

Про Таїсію відомо, що вона, як і співак, родом із Черкаської області. Кажуть, що Олег Винник мало не шкільне кохання Таюне. Достеменно відомо, що пара після закінчення школи вступила до Канівського училища культури, зараз коледж. Вони обидва жили у гуртожитку, але про свої стосунки нікому з однокурсників не розповідали. За інсайдерською інформацією, вони одружилися дуже молодими: у 18 і 19 років.

Ось з того часу так і повелося у закоханих, що Олег Винник не розповідає про те, що Таюне – його дружина, мабуть, щоб не відлякати шанувальниць. Таїсія Сватко почала співати бек-вокалом, коли Винник розпочав сольну кар’єру. Артисти все частіше виявляють знаки уваги один одному. Винник називає дружину ніжно – Квітка Таюне.

Зараз співачка розпочала свою сольну кар’єру, активно записує нові пісні. В неї вже з’явилися власні фанати. Її пісні завжди про щось важливе і знайоме кожній жінці. Нещодавно Таюне розповіла, що готується випустити свій перший альбом. Останній пост співачки в соцмережах:

Хоча артисти не розповідають відверто про свої стосунки, глядачі давно зрозуміли, що між парою існує невидимий зв’язок, який інакше, ніж любов, назвати не можна.

Схожі статті

Рік тому з’явилося поповнення: донька Кузьми Скрябіна розповіла про материнство – чоловік сказав: “Згоден”

Донька Кузьми Скрябіна вже 9 років живе без тата. У Марії-Барбари є коханий чоловік. А невдовзі родина очікує на поповнення. Яким воно буде насправді?

Коли всією родиною тримаємо піст, часто готую цей плов: здавалося б, звичайний – але без грама м’яса. Рецепт

У піст, коли всі відмовляються від вживання тваринних продуктів, важливо не залишати свій організм без корисних вітамінів і мікроелементів. Ділимось рецептом особливого плову.

Звернулась до обурених підписників: 74-річна Алла Пугачова опублікувала нове фото та отримала критику

Алла Пугачова оприлюднила новий пост на своїй сторінці в Instagram, де звернулась до російських читачів. Співачка висловила свою думку щодо емоцій деяких людей та потрапила під хейт.