Кузьма Скрябін з того світу заговорив до українців пророчими словами: “За що ти із мене звірюку зробила?”

Андрій Кузьменко – легендарна особистість. Кузьма став прикладом патріота України, який знав про проблеми українського суспільства і не боявся про них говорити вголос

Повернемося в минуле на сім років, в день, коли сталася трагедія. Ми побачимо, як 2 лютого 2015 року Андрій Кузьменко на своєму автомобілі повертається із Кривого Рогу, де був його концерт, до Києва. Поблизу Лозоватки Дніпропетровської області сталася аварія: автомобіль Кузьми зіштовхнувся з молоковозом. напередодні Кузьма встиг зафільмувати багато розмовних кадрів, де жалівся на політиків та показував стан інфраструктури в Криворізькому районі. Кузьма об’їздив майже всю Україну, тому добре розумівся на проблемах українців і їх причинах. В ЗМІ до цього часу з’являються публікації або розслідування, присвячені загадковій аварії. Лунає багато припущень щодо смерті Кузьми.

Українці до теперішнього дня не можуть повірити, що Кузьми Скрябіна немає з нами на землі. Кузьма – борець за правду і справедливість. В складний час Україні не вистачає Андрія Кузьменка. Через певний час після смерті співака в мережу потрапив аудіозапис останньої пісні Кузьми. Українці були шоковані далекоглядністю цієї роботи. Якщо уважно вслухатись в слова, стає зрозуміло: сім років тому співак розповів про те, що відбувається зараз.

І за день я старію, ніби за роки

За що ти із мене звірюку зробила?

Але і це ще не все. Рядками пісні Андрій Кузьменко ніби звертається до своєї мами:

Мої бідні батьки до тебе не знали,

Як мало коштує втратити сина

І краще самі би раніше вмирали,

Щоб не бачити, як гине їхня дитина

Багато колег по сцені Кузьми часто згадують співака, діляться його архівними відео, переспівують пісні, з сумом згадуючи великого українця. Співак Потап виклав архівне відео з Андрієм. Такі кадри завжди охоче коментують вірні прихильники співака, з жалем згадуючи сумну подію:

  • “Як сумно”;
  • “Нам не вистачає тебе, Кузьма”;
  • “Якби він знав, що зараз відбувається в країні”;
  • “Царство небесне”.

Доречі, у 2021 році указом Президента України Володимира Зеленського було присвоєно звання Героя України Андрію Кузьменко посмертно

Схожі статті

34-річний Тарас Цимбалюк не вгадав розмір каблучки: куди кохана Світлана Готочкіна вдягнула подарунок

Тарас Цимбалюк обожнює свою кохану й час від часу воліє радувати Світлану Готочкіну різноманітними подаруночками. От тільки одна біда – вже друга каблучка не влаштувала білявку.

Нереально смачний торт на сковороді: краще, ніж у кондитерських. Без духовки і чимось схожий на “Наполеон”

Рецепт торта на сковороді стане в нагоді господиням, які хочуть приготувати домашній десерт, але не мають у своєму розпорядженні духовку. Процес приготування простий та швидкий.

Гості на поріг, а рибна закуска – на стіл: за 3 хвилини намащую на чипси, що в холодильнику. Ідеальний смак

Сирну закуску з рибою на чипсах здатна приготувати навіть дитина, настільки все робиться просто. На свято така страва посяде своє місце на столі, урізноманітнивши меню.