“Назавжди в пам’яті…”: 37-річна Тіна Кароль повідомила про трагічну втрату, ледве стримавши сльози

Поп-діва української естради Тіна Кароль активно тримає зв'язок зі своїми шанувальниками у мережі. Цього разу вона поділилася сумною новиною та повідомила про трагічну втрату.

У 28 років Тіна Кароль, яка на той момент вже була успішною співачкою, молодою мамою та щасливою дружиною, вперше відчула на собі важку втрату – помер її коханий чоловік Євген Огір. Пара була одружена 5 років, у них народився син Веніамін і вони будували плани на спільне майбутнє, поки їх не обірвала хвороба продюсера. Євгенія скосив рак шлунка. Навіть тривале та дороге лікування не допомогло подолати захворювання.

Тіна Кароль повідомила про трагічну втрату, ледве стримавши сльози
Тіна Кароль повідомила про трагічну втрату, ледве стримавши сльози

Співачка тяжко переживала втрату і довгі роки несла образ невтішної вдови. Її серце офіційно досі вільне, але назавжди зайняте покійним чоловіком. Нині ж Тіна болісно переживає війну в Україні, розв’язану росією. Але не тільки це розбиває серця українців. 19 липня стало відомо, що померла Руслана Писанка – ікона сучасної української культури.

Горянський розкрив причину смерті Руслани Писанки, яка лікувалася у Німеччині
Тіна Кароль повідомила про трагічну втрату, ледве стримавши сльози

Її смерть сколихнула не лише тисячі фанатів артистки, а й безліч її зіркових друзів. Володимир Горянський розсекретив, від чого саме померла Писанка , а Тіна Кароль в Інстаграм-сторіз дала знати, що втрата Руслани для неї особисто – дуже непроста історія.

Так, поп-діва виклала фото покійної актриси на березі моря у яскравій червоній сукні з великим прапором України в руці:

Назавжди в пам’яті, – написала під кадром Тіна.

Тіна Кароль повідомила про трагічну втрату, ледве стримавши сльози
Тіна Кароль повідомила про трагічну втрату, ледве стримавши сльози

Похорон Руслани Писанки відбудеться в її рідному Києві наприкінці липня. А серце легендарної артистки зупинилося далеко від дому – у лікарні у Німеччині.

Популярне

Схожі статті

Хліб готую тільки вдома. Хрусткий і рум’яний, а так просто і швидко: додаю для аромату часничок і зеленушку

Щоб поставити на стіл смачний хліб, не потрібно йти в булочну. Хрусткий зовні та м'який усередині ароматний хліб можна приготувати в домашніх умовах. Саме такий рецепт ми сьогодні й підготували.

“Зрозуміло, хто справжня мама дітей”: розкрита сімейна таємниця Алли Пугачової і Максима Галкіна про двійнят

Алла Пугачова і Максим Галкін продовжують бути найобговорюванішою парою в російському шоу-бізнесі. З'явилася нова версія, пов'язана з рідством Примадонни та двійнят Лізи і Гаррі.

Спробувавши цю намазку, тесть розплакався від спогадів: закуска радянської молодості. Рецепт з секретом

У радянські часи шалено відчувався брак різноманіття продуктів. Та і в таких умовах хазяєчки якось викручувалися й годували родину смачно. Приміром, на святковому столі були такі бутерброди.