У покійної Руслани Писанки був син: як виглядає спадкоємець і коли легендарна артистка встигла стати матір’ю

Гаряче кохана українцями актриса і телеведуча Руслана Писанка померла 19 липня. Як виявилося, у "бездітної" зірки був син. Докладніше у нашому матеріалі.

Смерть Руслани Писанки стала великою трагедією для всієї України, яка сьогодні переживає найскладніші часи за історію свого існування. Серце легендарної артистки зупинилося у лікарні в Німеччині, куди вона виїхала на початку війни на операцію. Відомо, що у лютому незадовго до російського вторгнення Руслана зламала ногу, знепритомнівши на сцені театру. Перелом був непростий, довелося вдатися до хірургічного втручання.

У Німеччині від хвороби померла Руслана Писанка
У Німеччині від хвороби померла Руслана Писанка

Саме коли Писанка злягла, аналізи показали, що вона серйозно хворіє, проте до останнього подиху знаменитість тримала цю новину в секреті – не хотіла, щоб її жаліли. Навпаки – Руслана підбадьорювала друзів та близьких, робила все для допомоги рідній Україні, приховуючи, що їй і самій потрібна допомога у боротьбі за життя.

Рідний брат Писанки помер від раку, місяць тому пішла на світ її мама – теж від онкології. Не виключено, що недуга дісталася і до самої Руслани.

Кому дістанеться у спадок розкішний будинок Руслані Писанки після її смерті
У покійної Руслани Писанки був син

У покійної актриси залишився вдівець Ігор Ісаков і, як виявилося, пасинок, до якого вона ставилася як до рідного. Своїх дітей так і не з’явилося.

Як виглядає син Руслани Писанки і що про нього відомо

Якось в інтерв’ю для програми “ЖВЛ” Руслана Писанка розповіла, що свою материнську турботу дарує синові коханого чоловіка Ігоря. Частково артистка займалася вихованням хлопчика, коли він у них мешкав, і навіть навчала його готувати.

Як виглядає названий син Руслани Писанки
Як виглядає названий син Руслани Писанки

Чоловік Писанки був тільки радий спілкуванню дружини зі своїм спадкоємцем, і, схоже, що його колишня теж була не проти.

Схожі статті

В санаторії сусідка-узбечка навчила мене робити цей смачнющий сніданок: 15 хвилин і гора смакоти на столі

Найкращий варіант приготування смачного сніданку – дослідити кухню різних народів. Пропонуємо приготувати апетитний омлет із томатами та іншими смачними овочами.

Раніше купувала для кота, а тепер готую і собі: найулюбленіша рибка путасу. Підсіла на цей бюджетний рецепт

Тушкована риба з овочами — це неймовірно смачно та корисно! Вона добре смакуватиме як самостійна страва або як доповнення до будь-якого гарніру.

Беру курячу печінку і готую геніальний салат! Смачний рецепт всього з 3 інгредієнтів – роблю на кожне свято

Салат з печінкою дуже простий і складається всього з трьох інгредієнтів. Та вони настільки вдало поєднуються між собою, що утворюють неймовірний смак.