Українські зірки, які розлучилися під час війни: Дорофєєва, Харчишин, Заливако та інші “розлученки”

Війна – дуже важке випробування для закоханих. Часто, стрес та підвищена тривожність, які з'явилися у всіх українців з початку війни, не зближують раніше щасливі пари, а навпаки їх віддаляють.

Так зване випробування війною не пройшли багато українських пар. Розійшлися не лише закохані, які зустрічалися, а й подружжя, які прожили разом багато років.

Володимир Дантес та Надя Дорофєєва

Українські зірки, які розлучилися під час війни: Надя Дорофєєва та Дантес

Про свій розрив зіркове подружжя повідомили у березні. Вова та Надя були разом 10 років. З боку артисти завжди здавалися закоханими та щасливими. Однак картинка не завжди збігається із наповненням.

Дантес і Дорофєєва розлучилися без скандалів і не вдавалися до подробиць своїх сімейних труднощів. Проте шанувальники колишніх закоханих запідозрили, що Надя пішла від чоловіка до їхнього спільного друга — ресторатора Михайла Кацуріна. Чутки виявилися правдою і через деякий час Дорофєєва оголосила про свої нові стосунки.

Валерій та Юлія Харчишини

Валерій та Юлія Харчишини
Українські зірки, які розлучилися під час війни: Валерій та Юлія Харчишини

Про розлучення зі своєю дружиною Юлією фронтмен гурту “Друга ріка” Валерій Харчишин повідомив у травні. Подружжя прожило у шлюбі 13 років, у них є двоє дітей. Артист не став розповідати подробиці розлучення, лише заявив, що мешкає окремо і вже має нові стосунки.

Михайло Заливако та Ганна Богдан

Михайло Заливако та Ганна Богдан
Українські зірки, які розлучилися під час війни: Михайло Заливако та Ганна Богдан

Улюбленці шоу “Холостяк” Михайло Заливако та Ганна Богдан були разом трохи більше року. Одразу після закінчення романтичного шоу, закохані почали жити разом і планувати майбутнє. Проте, коли почалася війна, шанувальники помітили, що Ганна у соціальних мережах з’являється одна, без Михайла. Пізніше дівчина зізналася, що вони із Заливаком більше не пара. Дівчина не почала розповідати причину розлучення, але зазначила, що це було саме її рішення.

Тарас Цимбалюк та Тіна Антоненко

Тарас Цимбалюк та Тіна Антоненко
Українські зірки, які розлучилися під час війни: Тарас Цимбалюк та Тіна Антоненко

Ще рік тому шанувальники актора Тараса Цимбалюка раділи новини про його одруження. Тарас та Тіна до шлюбу зустрічалися 4 роки, минулого року вони офіційно оформили стосунки. Наприкінці червня Тіна Антоненко повідомила, що вони з Тарасом роз’їхалися і планують розлучитися. Дівчина не назвала причину розлучення, але зізналася, що друзями з тепер уже колишнім чоловіком вони не залишилися.

Схожі статті

5 хвилин + нехитрі продукти: заморожені ягоди довго не затримуються, бо печу м’якенький кекс на кефірі

М'який та мега смачний кекс із замороженими ягодами, який готується буквально за 5 хвилин. Якщо ви любите домашню випічку, цей рецепт для вас!

Ірина Білик допомогла: Катя Осадча під пісню “Нова” дефілювала, а Юрій Горбунов круто змінив життя

Пісня Ірини Білик "Нова" для Каті Осадчої та Юрія Горбунова має неабияке важливе значення. Її прем'єрне виконання вплинуло на життя обох зірок, які тоді ще й гадки не мали, що стануть подружжям.

Роблю смачну й запашну домашню ковбасу: на вигляд як справжня, а в середині картопля – з’їдають до шматочка

Не треба боятися слова ковбаса. Приготувати цей смачний наїдок зможе будь-яка господиня без особливих проблем. Оскільки робитимемо на основі картоплі, то вийде зовсім недорого.