Стало відомо, де живуть поп-діва Тіна Кароль та мачо Дан Балан: у будинку багато місця для майбутніх дітей

Українська співачка Тіна Кароль хвилює мільйони сердець своєю творчістю, та й особисте життя красуні не залишається поза увагою. Де мешкає поп-діва української сцени, як облаштувала особистий простір?

Тіна Кароль дуже довго переживала гірку втрату – смерть чоловіка Євгена Огіра, їхній син тоді був зовсім маленьким. Життя чоловіка забрала тяжка хвороба – рак. Заяви співачки про готовність до нових відносин піддає жару у чутки, що ходять за її спиною. Подейкують, що вона мала роман із молдавським співаком Даном Баланом. Так це чи ні, не нам судити, але особливе ставлення один до одного на проекті “Голос країни” було помітно неозброєним поглядом.

Котедж Тіни Кароль з висоти
Котедж Тіни Кароль з висоти

В одній з телепередач поп-діва показала свій котедж, який залишився після смерті чоловіка Євгена Огіра. Триповерховий заміський будинок з великим двором знаходиться у Київській області. Територія навколо котеджу включає зону відпочинку, розарій і, як не дивно, город.

Доглянутий двір біля будинку Тіни Кароль
Доглянутий двір біля будинку Тіни Кароль

Тіна Кароль хазяйновто показує свої рослини. У зоні відпочинку розмістився куточок для багаття, біля якого стоять зручні дерев’яні лави для приємного відпочинку на свіжому повітрі. У будинку поверхи розподілені особливим чином. На першому поверсі простора кухня-вітальня з величезними панорамними вікнами, свіжий ремонт у сучасному стилі, зручна кухня з островом, багато місця довкола.

Простора кухня Тіни Кароль
Простора кухня Тіни Кароль

Другий поверх – місце проживання сина Кароль, Веніаміна. Тут знаходиться спальня, ванна кімната та ігри. Співачка зізналася, що тут час усе переробити, бо син уже виріс. Третій поверх належить співачці. Тут все обладнано для зручності зірки: велика спальня, гардеробна, ванна кімната, білий рояль.

Котедж Тіни Кароль та її сина Веніямина
Котедж Тіни Кароль та її сина Веніаміна

Кароль ділиться, що дуже любить цю кімнату. У будинку Тіни Кароль все облаштовано стильно та зі смаком, але дорогі меблі співачка не сприймає. Головне – зручність.

Схожі статті

Салат “Коханка капітана” з банального буряка. Рецепт на 5 хвилин, заради якого буряк купую через день

Спробуйте приготувати відмінний салат "Коханка капітана". Складається він із доступних інгредієнтів, а виходить не лише смачним, але й дуже поживним.

Спробувала швидкий банановий пиріг і закохалась! Без випікання та без міксера, до чашки чаю за 15 хвилинок

Нереально смачний та ніжний десерт із бананів на сковороді, який нікого не залишить байдужим і обов'язкового сподобається всім любителям солодощів.

5 хвилин + нехитрі продукти: заморожені ягоди довго не затримуються, бо печу м’якенький кекс на кефірі

М'який та мега смачний кекс із замороженими ягодами, який готується буквально за 5 хвилин. Якщо ви любите домашню випічку, цей рецепт для вас!