Блондинка Оля Полякова приголомшила занедбаним зовнішнім виглядом: брудні нігті і спортивний костюм (ФОТО)

Відому українську співачку Олю Полякову воістину можна назвати іконою стилю: у кадрі вона надзвичайна, її вбрання сяє багатством, а почуття прекрасного завжди присутнє з нею.

Нещодавно королева ночі, Оля Полякова, розповіла шанувальникам про те, як вони із родиною виїжджали з Києва. В інтерв’ю Ользі Бутко гарною, чистою українською мовою співачка описала свій стан на початку повномасштабного вторгнення Росії в Україну.

 

За словами співачки, вона перебувала у стані страшного стресу, депресія накрила з головою. Думки про те, що майбутнє закінчилося, не покидали Полякової. Сім’я артистки виїхала на захід України, якийсь час вони жили у зовсім незнайомої людини. Це був добрий господар, який, звичайно, знав Олю з телеекрана, він був радий дати притулок сім’ї зірки. Весь час перебування на заході Оля не займалася собою.

Оля Полякова веде інформаційну боротьбу
Оля Полякова веде інформаційну боротьбу

Збираючись похапцем, вона не взяла навіть найнеобхідніших речей, наприклад, нижньої білизни або гребінця. Полякова описує себе незвичним публіці виглядом: відрослі незабарвлені коріння на голові, брудні нігті, які давно не бачили манікюру, ні грама косметики. З одягу вона взяла із собою лише пару спортивних костюмів. У такому вигляді вона часто виходила на зв’язок в Інстаграм, ми пам’ятаємо, як Полякова закликала росіян отямитися та зрозуміти, що насправді відбувається в Україні.

Оля Полякова показала себе у занедбаному вигляді
Оля Полякова показала себе у занедбаному вигляді

Переломним моментом стало запрошення співачки заспівати гімн України на благодійному матчі в Афінах.

Мені зателефонували, запитали, чи встигну я через чотири години на літак. Я відповіла, що так. А сама розумію, що у мене немає ні сукні, ні відповідного взуття, я страшенно виглядаю.

Після прильоту до Греції Оля Полякова насамперед пішла до салону краси, де їй повернули впевненість у собі разом із косметичними процедурами.

І коли я подивилася на себе в дзеркало, я згадала, що я красива жінка.

З того часу співачка об’їздила всю Європу та Америку, де брала участь у проектах, кошти від яких передаються для ЗСУ та людей, які їх потребують. Саме робота повернула співачці сили та впевненість, що вона потрібна публіці та своїй країні.

Схожі статті

Дуже просто та смачно на сковороді. Ці правильні чебуреки з м’ясом сім’я з’їдає ще гарячими, і за один вечір

Кожен із нас хоча б раз у житті куштував чебуреки. Комусь вони не припали до смаку, а хтось любить і регулярно їх купує. Сьогодні ми підготували смачний рецепт соковитих домашніх чебуреків із м'ясом.

Простенькі слойки з різними начинками – ходовий рецепт нашої сім’ї: готую дітям у школу й чоловіку на роботу

Такі смачні й прості у приготуванні слойки стануть ідеальним перекусом, які з собою можуть взяти всі члени родини – діти до школи, а дорослі на роботу.

Класика жанру – салат “Дністер”: простенький та смачний, але забутий рецепт, який я переробила на свій лад

Приготувати салат "Дністер" – найкраща з можливих ідей. Розповідаємо, за яким рецептом готувати закуску, аби вона приємно здивувала ваших рідних і вас самих.