Екс-дружина Узєлкова зірвалася з дітьми до Ізраїлю: з’явився чоловік, який робить Марину Боржемську щасливою

Марина Боржемська, колишня дружина спортсмена В'ячеслава Узєлкова, швидко зібралася і разом із дітьми відлетіла в Ізраїль до сестри. Що змусило її це зробити?

Марина Боржемська – фітнес-тренер, фахівець із правильного харчування, хоча закінчила педагогічний університет, родом із Вінниці. Протягом багатьох років вона була дружиною Вячеслва Узєлкова. У пари народилося двоє дітей, хоча на шляху до цього на них чекали труднощі. Декілька разів у Марини траплявся викидень. Справжню популярність Марині принесла участь у пограмі “Зважені та щасливі”, де вона була фітнес-тренером разом зі своїм чоловіком-боксером Узєлковим.

Марина Боржемська фітнес-тренер та спеціаліст з харчування
Марина Боржемська фітнес-тренер та спеціаліст з харчування

Як розповіла Марина Боржемська в інтерв’ю “Зірковому шляху”, в Ізраїлі у неї живе сестра. Нещодавно у них у родині трапилося диво – сестра народила первістка. Як тільки Боржемська дізналася про новину, одразу зібралася летіти до сестри разом із мамою та дітьми. Марина світиться від щастя, вони довго чекали на поповнення в сім’ї. Після розлучення з Узєлковим, за Мариною уважно спостерігали її шанувальники, всі чекали, що в неї з’явиться чоловік. Але цього не відбувалося.

Марина Боржемська з мамою та дітьми
Марина Боржемська з мамою та дітьми

Тепер же Боржемська ділиться, що в її житті з’явилася особлива людина, яка вміє її дивувати і не дає багато часу на роздуми. Очі Марини горять, усмішка не сходить з обличчя, вона виглядає сонячною. Але інтригу, таки, тримає, хто ж цей загадковий чоловік. Вона пояснила це тим, що не хоче поспішати і передчасно на щось сподіватися, адже насамперед вона мама і не хоче зайвий раз травмувати своїх дітей. Коментатори під відео в захваті:

  • “Щастя тобі, Мариночко!
  • “Яка гарна жінка”
  • “Невже це той єдиний?”
  • “Подивимось, як розвиватимуться події”.
spot_img

Схожі статті

Такого сала завжди мало: ріжеться як масло, а на смак як елітна буженина. Мій ходовий рецепт за 10 хвилин

Закуска з солоного сала є найоптимальнішим варіантом – виручить у будь-яку скрутну хвилину. До того ж надасть ситості всій родині. За 10 хвилин усе підготуєте, а за 3 дні можна буде й скуштувати.

Нереальна смакота на обід або вечерю. Картопляне пюре та трохи фантазії: рецепт картопляних кульок у соусі

Багато хто шукає смачний варіант обіду. Відповідних страв існує безліч. Сьогодні ми підготували рецепт, який відкриє пюре по-новому і сподобається вам із першої спроби.

Найкращий десерт з “нічого”. Готую кілька разів на тиждень, з’їдають за хвилини: рецепт пирога із вишнею

Усі ми в душі ласуни, а мрія вечеряти апетитними десертами для багатьох головна. Для таких ситуацій чудово підходить ситний пиріг із сиром та вишнями. Саме такий рецепт ми сьогодні й підготували.