Король вовчиць Олег Винник довів дружину Таюне до сліз: разом із Таїсією Сватко ридає вся Україна

Український знаменитий співак, викрадач жіночих сердець Олег Винник, вміє достукатися до своїх слухачів за допомогою пісні та свого голосу. Чому плаче його дружина Таюне?

Відомий український співак не любить розповідати про своє особисте життя, воліючи не розголошувати подробиці сім’ї. На такі питання журналістів часто відповідає нестримно чи емоційно, просячи не лізти не у свою справу. Олег Вінник та Таїсія Сватко – пара, яка приховувала свої стосунки понад двадцять років, принаймні ходять такі чутки.

Олег Винник та Таюне
Олег Винник та Таюне

Адже знайомі вони все свідоме життя, ще зі школи, разом навчалися, рано одружилися – у 18 та 19 років. Навіть наявність сина Юліана не змусила Олега Винника визнати чи спростувати цю інформацію. Таїсія Сватко чи Таюне – бек-вокалістка співака, нещодавно розпочала сольну кар’єру. Її пісня “Схожа я на квітку” здобула популярність у слухачів. Співачка веде свій інстаграм, розповідаючи про новини на професійному шляху. Разом з Олегом Винником вони створили чудовий тандем, здатний зворушити мільйони.

Олег Винник допомагає ЗСУ
Олег Винник допомагає ЗСУ

З початком війни активні читачі артистів почали шукати співака, їх хвилювало питання, куди ж зник їх улюблений виконавець Олег Вінник зі своєю дружиною. Як виявилося, Винник живе в Німеччині, він зараз має проблеми зі здоров’ям, якими він займається. Але про те, що у його рідній країні йде війна, він не забуває. Співак не залишається осторонь України, допомагаючи всіма силами. Його фонд “Вовчиця” займається пошуком та купівлею автомобілів для фронту. Вже троє з дванадцяти служать на перемогу українців.
Нова пісня Олег Винник про війну в Україні “Сльози на Землі” зворушила до глибини душі не лише Таюне, а й усіх, хто її чув.

  • “Я плачу”
  • “Як боляче це слухати!”
  • “Боже, врятуй Україну!”

Схожі статті

Домашні рогалики з густим повидлом готую за рецептом із маминого записника: таких в магазині не купити

Ароматні та смачні рогалики з повидлом приготувати зовсім нескладно, головне — це знайти правильний рецепт, про який ми сьогодні вам розповімо.

Цей рецепт просто знахідка! Мінімум продуктів і часу: найніжніший фруктовий зефір в домашніх умовах за 5 хв

Рецепт цих пружних зефірок до банального простий, а ваші діти будуть просто в захваті від цього смачного десерту. Для його приготування вам знадобиться всього 2 основних інгредієнта.

Беру солоні огірки і готую геніальний салат! Смачний рецепт з простих продуктів до посту і не тільки

Цей салат з солоними огірками виходить не лишем смачним і соковитим, а й ситним і поживним. Його можна готувати в піст і на кожен день. Рецепт дуже бюджетний.