Як виглядає мама турецького красеня-актора Бурака Озчивіта з “Величного століття” і ким вона працює

Відомий актор з "Величного століття" Бурак Озчивіт дивує своєю надзвичайно красивою зовнішністю. Шанувальників цікавить, на кого схожа знаменитість і як виглядають його батьки.

Знаменитий турецький актор Бурак Озчивіт полонив серця мільйонів шанувальниць, і не тільки в Туреччині. Його приваблива зовнішність, чарівність та харизма не може залишити байдужими нікого з глядачів незалежно від віку. Бурак Озчивіт знайомий українським фанатам завдяки серіалу “Величне століття”, де він чудово зіграв красеня Балі-бея. Про Бурака відомо, що він народився у простій сім’ї, батьки – підприємці, батько Бюлент має невелике кафе в Туреччині. У сім’ї актора навіть натяку немає на зв’язок у модельній індустрії чи кіно. Озчивіт здобув популярність виключно завдяки завзятості та працьовитості. До речі, батько був першою людиною, яка підтримувала Бурака в модельній сфері.

Сім'я Бурака Озчівіта
Сім’я Бурака Озчивіта

Його маму звуть Джейхан, вона домогосподарка, все життя займається створенням затишку в будинку та вихованням дітей. Бурак має молодшу сестру, таку ж красуню. Якщо подивитися на батька, можна точно визначити, на кого схожий актор. Але й мамині риси ясно дають знати себе у зовнішності знаменитості. До мами актор відчуває ніжні почуття, глибоко поважає та оберігає. Мама Джейхан надзвичайно вишукана жінка, її риси обличчя одночасно привабливі і заворожуючі. Відомо також, що в актора є син, адже Бурак кілька років одружений із актрисою Фахріє Евджен, яка виконувала головну роль у серіалі “Корольок – пташка співуча”. Швидше за все, син буде таким же красенем, як його знаменитий батько. У Туреччині актор має свій ресторан, назва його в перекладі означає “Балі-бей”. Актор часто там буває, тому в ньому багато відвідувачів, усі хочуть хоч одним оком подивитися на господаря. Також у Озчивіта є велика аудиторія в Інстаграм – понад п’ятнадцять мільйонів підписників.

Схожі статті

Сир, який я покладу у великодній кошик: готую сама і дуже просто. Смачнішого для мене взагалі не існує

Сир люблять усі, але найчастіше ми його купуємо, побоюючись готувати самостійно. Виявляється, приготувати його в домашніх умовах досить просто та недовго. Саме такий рецепт ми сьогодні і підготували.

Картопляне пюре смачніше, ніж у ресторані: все завдяки лише одному секретному інгредієнту. Моя імпровізація

Картопляне пюре - найпростіша класична страва. Усі ми добре її знаємо, жодне застілля без неї не обходиться. Сьогодні ми підготували рецепт, який відкриє пюре по-новому, завдяки одному інгредієнту.

Вчорашнє пюре більше не викидаю, а готую з нього пишні та дуже смачні картопляні оладки: чоловік їх обожнює

Якщо у вас залишилося картопляне пюре, яке ніхто не хоче доїдати, то не обов'язково його викидати. З нього можна приготувати смачні та ситні оладки, які прийдуться всім до смаку.