Леся Нікітюк тепер співачка: подруга Притули заспівала на мільйонну аудиторію пісню про близьку людину

Після повномасштабного вторгнення росії в Україну багато відомих українців кардинально змінили своє життя, Леся Нікітюк не виняток. Чим займається зараз телеведуча?

Відома та улюблена українцями ведуча Леся Нікітюк радує своїх шанувальників співочою кар’єрою. На її рахунку вже кілька композицій. З початком війни напрям українського шоу-бізнесу кардинально змінився. Сьогодні змінився також контент у засобах масової інформації. Леся Нікітюк після першого заціпеніння з приходом війни, що робити і як жити далі, розпочала широку волонтерську діяльність.

Леся Нікітюк заспівала
Леся Нікітюк заспівала

Вона переїхала до Хмельницького до мами, там розгорнула свою роботу. Леся допомагає переселенцям вирішувати питання із житлом, їжею та іншими елементарними потребами. Вона налаштована на перемогу та впевнена, що кожен українець зараз має допомагати так, як може. Перші тижні війни далися важко Лесі, вона не могла їсти і спати. Ведуча розповідає, що навіть спеціально голодувала, щоб ніби якось себе покарати за те, що не може нічим допомогти військовим. Це було дуже помітно з її постів в Інстаграм, де вона має мільйонну аудиторію. Тільки волонтерська робота привела до адекватного сприйняття того, що відбувається. Нещодавно Леся Нікітюк випустила нову пісню “Блакитні очі”, вона присвячена війні та всім загиблим воїнам. Під відео Леся залишила підпис: “Моєму другу, Денису Ріхтеру, який загинув у Луганській області”. Сам ролик показує страшні кадри з війни проти росії.

Пісня проникає до думок та водночас знайома всім справжнім українцям. Люди, які переглянули кліп, зворушилися до глибини душі.

  • “Леся, не можу стримувати сліз, у мене брат загинув”;
  • “Прямо в серце”;
  • “Скоріше б перемога, скільки їх ще загине”.

Популярне

Схожі статті

Такий смачний оселедець можна їсти навіть без хліба: кладу рибку в цей пряний маринад і забуваю на 3 дні

Оселедець за цим рецептом виходить дуже смачним, пряним і малосольним. Засоліть рибку вдома один раз і ви більше не будете купувати солону рибу в магазині.

Історія кохання була красивою і тривалою, але йому набридло: як Дан Балан відрікся від ефектної Тіни Кароль

Відому українську співачку свого часу підозрювали у романі з колегою Даном Баланом. Чи дійсно вони були разом, дізнатись важко. Втім, чоловік відрікся від артистки.

Ну просто тане в роті: мій фірмовий тортик із шоколадних млинців і вершкового крему! Без духовки та желатину

Ніжний, смачний та красивий у розрізі — млинцевий торт із вершковим кремом. Порадуйте домашніх новим десертом, який стане улюбленим у вашому арсеналі.