Перша холостячка країни Ксенія Мішина зізналася, що не може забути батька Платона: Еллерт у минулому

Ексхолостячка, актриса та просто красуня Ксенія Мішина в ексклюзивному інтерв'ю каналу СТБ розповіла про те, як живе під час війни та поділилася особистим із Григорієм Решетниковим.

Про початок війни важко говорити, мабуть, кожному українцю, який на той час був в Україні. Ксенія Мішина 24 лютого зібралася із десятирічним сином Платоном у відпустку, у Дубаї. Але їм не вдалося вилетіти через початок війни. Переживши паніку та страх під час евакуації з аеропорту, Мішина із сином повернулися до київської квартири, але й звідти довелося тікати. Разом із сином Платоном та колишнім хлопцем Олександром Еллертом вони поїхали на захід України, де деякий час жили втрьох у Буковелі. Доля направила актрису до Бельгії, де вона знімалася у серіалі. Нині вони із сином повернулися до столиці.

Ксенія Мішина із сином Платоном
Ксенія Мішина із сином Платоном

Про батька Платона Ксенія не дуже любить говорити, тому що ця людина принесла багато болю актрисі. Покинувши вагітною, навіть жодного разу не бачив малюка. Образа, біль, злість на батька Платона не відпускають Мішину досі. Платон не знає, хто його батько. Але нещодавно, під час війни, цей чоловік з’явився в житті Ксенії Мішиної і захотів навіть спілкуватися з сином. Пропонує подарунки, хоче проводити час разом. У нього вже є власна родина та діти від дружини. Ксенія Мішина зізнається, що не може забути цю людину повністю, адже вона принесла багато болю їй, але це не може стати на заваді спілкуванню батька з сином.

Ксенія Мішина із сином Платоном
Ксенія Мішина із сином Платоном

Платон уже познайомився з батьком, але поки що не знає, що це саме він – думає, що це знайомий мами. Як прийме хлопчик батька, що з’явився – невідомо, але сама Мішина вважає, що він дуже зрадіє. Ми захоплюємося силою та мудрістю цієї дівчини і продовжимо спостерігати за життям прекрасної холостячки.

Схожі статті

Рік тому з’явилося поповнення: донька Кузьми Скрябіна розповіла про материнство – чоловік сказав: “Згоден”

Донька Кузьми Скрябіна вже 9 років живе без тата. У Марії-Барбари є коханий чоловік. А невдовзі родина очікує на поповнення. Яким воно буде насправді?

Коли всією родиною тримаємо піст, часто готую цей плов: здавалося б, звичайний – але без грама м’яса. Рецепт

У піст, коли всі відмовляються від вживання тваринних продуктів, важливо не залишати свій організм без корисних вітамінів і мікроелементів. Ділимось рецептом особливого плову.

Звернулась до обурених підписників: 74-річна Алла Пугачова опублікувала нове фото та отримала критику

Алла Пугачова оприлюднила новий пост на своїй сторінці в Instagram, де звернулась до російських читачів. Співачка висловила свою думку щодо емоцій деяких людей та потрапила під хейт.