Могилевська, Цибульська, Кондратюк та інші знаменитості, чиї будинки знищили окупанти: постраждали від війни

За 5 місяців війни на території України тисячі звичайних громадян залишилися без даху над головою. Російські ракети знищили будинки як простих українців, так і успішних знаменитостей.

У будинках деяких зірок жили окупанти і залишили по собі розруху, а деякі будинки знаменитостей були знищені важкою зброєю.

Наталія Могилевська

У своєму Інстаграм-блозі Наталія Могилевська поділилася трагічною новиною. Співачка розповіла, що було знищено будинок, у якому вона провела своє дитинство. Це будинок її дядька. Туди прилетіло 2 ворожі снаряди та зрівняли із землею місце, куди щоліта приїжджала Наталя у дитинстві. Найстрашніше, що через обстріл загинув дядько артистки.

Олександра Заріцька

Будинок солістки гурту KAZKA не знищили, але пограбували. Дівчина жила зі своєю мамою у невеликому місті Гостомель біля Києва. Коли почалася війна, дівчина зі своєю мамою поїхали і будинок залишився порожнім. Пізніше співачка дізналася, що окупанти пограбували її будинок, забрали все цінне, що можна було забрати.

Оля Цибульська

Відома українська співачка Оля Цибульська у своєму Інстаграм-блозі розповіла, що будинок її батьків в Ірпені, де і вона проживала раніше, було знищено. Артистка показала відео, на якому можна побачити розбомблену квартиру. Судячи з ролика, відновити житло вже неможливо.

Ігор Кондратюк

Будинок Ігоря Кондратюка у передмісті Києва було розбомблено окупантами. Сталося це 14 березня якраз у день народження телеведучого. Будинок не був знищений повністю, але відновлювати його доведеться довго.

Схожі статті

Дуже просто та смачно на сковороді. Ці правильні чебуреки з м’ясом сім’я з’їдає ще гарячими, і за один вечір

Кожен із нас хоча б раз у житті куштував чебуреки. Комусь вони не припали до смаку, а хтось любить і регулярно їх купує. Сьогодні ми підготували смачний рецепт соковитих домашніх чебуреків із м'ясом.

Простенькі слойки з різними начинками – ходовий рецепт нашої сім’ї: готую дітям у школу й чоловіку на роботу

Такі смачні й прості у приготуванні слойки стануть ідеальним перекусом, які з собою можуть взяти всі члени родини – діти до школи, а дорослі на роботу.

Класика жанру – салат “Дністер”: простенький та смачний, але забутий рецепт, який я переробила на свій лад

Приготувати салат "Дністер" – найкраща з можливих ідей. Розповідаємо, за яким рецептом готувати закуску, аби вона приємно здивувала ваших рідних і вас самих.