Втратили роботу та канал “Україна”: Лілія Ребрик, Анатоліч, Остапчук та інші залишилися без кар’єри за день

Лілія Ребрик, Анатолій Анатоліч, Вова Остапчук та інші відомі телеведучі в одну мить стали безробітними та втратили кар'єру. Справа в тому, що 21 липня анулювали ліцензії Медіа Групи України українського мільярдера Ріната Ахметова.

До списку телеканалів, ліцензію яких анулювали, входять: “Україна”, “Україна 24”, “НЛО.TV”, “Футбол ½/3”, “Індиго tv”, “ДОНБАС”. Звісно, співробітники телеканалів залишилися без роботи. Найвідомішими “безробітними” стали улюбленці публіки Лілія Ребрик, Анатолій Анатолич та Вова Остапчук.

Лілія Ребрик

Лілія Ребрик
Втратили роботу та канал “Україна”: Лілія Ребрик

Відома українська актриса та телеведуча Лілія Ребрик працювала на телеканалі “Україна” останні 5 років. Закриття каналу для знаменитості стало справжнім випробуванням. У своєму Інстаграм-блозі телеведуча зізналася, що обожнювала програму “Ранок з Україною”, обличчям якої вона була. Це була робота, з якою Ребрик хотіла зустріти старість, а зараз телеведуча залишилася без роботи і не знає, як їй бути далі.

Анатолій Анатолій

Втратили роботу та канал “Україна”: Анатолій Анатоліч

Колега Лілії Ребрик Анатолій Анатолій розпочав вести програму “Ранок з Україною” у 2019 році. Телеведучий не має більше за інші проекти на телебаченні, тому теж залишився повністю безробітним.

Володимир Остапчук

Втратили роботу та канал “Україна”: Володимир Остапчук

Відомий український телеведучий Володимир Остапчук провів два сезони гумористичного шоу “Маска” на телеканалі “Україна”. Саме ця програма стала найпопулярнішою програмою в Україні за 2021 рік. Проте тепер глядачі не дочекаються улюбленого шоу, а телеведучий Володимир Остапчук залишиться без роботи.

Схожі статті

Рік тому з’явилося поповнення: донька Кузьми Скрябіна розповіла про материнство – чоловік сказав: “Згоден”

Донька Кузьми Скрябіна вже 9 років живе без тата. У Марії-Барбари є коханий чоловік. А невдовзі родина очікує на поповнення. Яким воно буде насправді?

Коли всією родиною тримаємо піст, часто готую цей плов: здавалося б, звичайний – але без грама м’яса. Рецепт

У піст, коли всі відмовляються від вживання тваринних продуктів, важливо не залишати свій організм без корисних вітамінів і мікроелементів. Ділимось рецептом особливого плову.

Звернулась до обурених підписників: 74-річна Алла Пугачова опублікувала нове фото та отримала критику

Алла Пугачова оприлюднила новий пост на своїй сторінці в Instagram, де звернулась до російських читачів. Співачка висловила свою думку щодо емоцій деяких людей та потрапила під хейт.