Онук Софії Ротару, якого раніше затримали під час спроби втечі з України, засвітився у Парижі (ФОТО)

Через 2 тижні після початку війни в Україні стало відомо, що сина та онука відомої співачки Софії Ротару затримали на українсько-молдовському кордоні під час спроби незаконно виїхати з країни. Схоже, родичам Ротару вдалося вирішити це питання, адже нещодавно онука артистки побачили за кордоном.

24 лютого в Україні розпочалася повномасштабна війна. З цього дня більшості чоловікам віком 18-60 років, які є громадянами України, заборонено виїзд із країни. Звісно, знайшлися й ті, що намагалися незаконно виїхати за кордон, аби не потрапити під загальну мобілізацію. Одними із таких чоловіків стали родичі відомої артистки Софії Ротару. Так, 8 березня стало відомо, що сина та онука співачки затримали на українсько-молдовському кордоні під час спроби незаконно виїхати з країни. Вони разом із 6-ма громадянами України та їхнім “поводирем” громадянином Молдови намагалися перепливти кордон на човні.

Як виглядає син, невістка та онуки Софії Ротару
Як виглядає син, невістка та онуки Софії Ротару

Варто зазначити, що у разі незаконного перетину кордону чоловікам загрожує позбавлення волі від двох до п’яти років за ухилення від призову щодо мобілізації. Проте родичам Ротару, схоже, вдалося уникнути покарання та навіть виїхати з України.

Нещодавно цей онук Ротару Анатолій у своєму Інстаграм-блозі опублікував знімки з Франції. На фото можна побачити знамениту Ейфелеву вежу та вулиці Парижа.

Онук Софії Ротару, якого раніше затримали під час спроби втечі з України, засвітився у Парижі
Онук Софії Ротару, якого раніше затримали під час спроби втечі з України, засвітився у Парижі

Анатолій ніяк не підписав фото та не прокоментував своє місцезнаходження.

До речі, відома співачка Софія Ротару, яка мешкає в елітному районі Києва, ніяк не коментує війну в Україні та не з’являється в інформаційному просторі. Єдиний раз, коли вона виходила на зв’язок із своїми шанувальниками — 28 лютого. Тоді артистка написала у соціальних мережах, що знаходиться у Києві та молиться за мир. Також Ротару додала, що свобода коштує дорого, але вона була вражена тим, що заради незалежності українцям треба пережити смерть мирних жителів від російських ракет.

Популярне

Схожі статті

Ніжні та дуже м’які: секретний рецепт млинців з 2 інгредієнтів – дуже легко запам’ятати. Ніколи не рвуться

Млинці знайомі всім нам із дитинства. Це дуже простий і смачний варіант на сніданок, обід, вечерю або просто перекус. Але що, якщо зробити їх ще простішими? Саме такий рецепт ми сьогодні підготували.

Смачний рецепт сніданку з лаваша, який готується всього за 15 хвилин: встигаю зранку цілу гору зробити

Зранку часто не вистачає часу, щоб приготувати сніданок. Через це часом доводиться нехтувати ним і чекати обіду. Сьогодні ми підготували простий і швидкий рецепт, який позбавить вас цієї проблеми.

Цей десерт йде за вечір. Неможливо втриматися від ще одного шматочка: медовик із вершково-сметанним кремом

Медовик знайомий усім і давно є одним із головних домашніх десертів. Сьогодні ми підготували рецепт, який додасть у нього ніжності та легкості, а все завдяки особливому вершково-сметанному крему.