“В Україні такої гидоти немає!”: емігрантка Камалія поскаржилася підписникам на якість європейських продуктів

Найбагатша співачка України, дружина мільярдера Мохаммада Захура Наталія, у дівоцтві Шмаренкова, дивує шанувальників багатим та насиченим життям своєї сім'ї. Зараз вона вимушено емігрувала зі своєю родиною, але залишається вірною Україні.

Українська найбагатша співачка України ділиться з підписниками Інстаграм та Тік-Ток моментами зі свого зіркового життя. Співачка Камалія разом із чоловіком та доньками зараз перебуває за межами України. Її чоловік, пакистано-британський мільярдер Мохаммад Захур, вивіз доньок ще до початку війни до Британії. Співачка залишилася в Україні разом із матір’ю, бо у неї були заплановані справи. Але після 24 лютого їй все ж таки довелося покинути свій замок у Бучі Київської області.

Найбагатша співачка України Камалія
Найбагатша співачка України Камалія

Камалія трагічно сприйняла повномасштабне вторгнення росії в Україну, про свої почуття та переживання вона не соромиться ділитися з читачами свого Інстаграм. Своєю місією співачка вважає не дати забути людям з інших країн про те, що відбувається у нашій країні. Камалія всі ці місяці бере участь у різноманітних благодійних акціях та концертах у Польщі, Німеччині, Великій Британії та інших європейських країнах. Камалія вважає, що чим більше вона зможе залучити багатих людей до благодійної допомоги, тим більше вона зробить для нашої перемоги. Крім того, вони разом із Захуром співпрацюють із кількома фондами, які надають допомогу українським військовим, які постраждали від бойових дій, а також українським біженцям. Камалія користується безмежною прихильністю своїх шанувальників. Між нескінченними концертами та виступами співачки сім’я знайшла час для спільного відпочинку в Іспанії.

Камалія з чоловіком та дочками
Камалія з чоловіком та доньками

Камалія ділиться милими кадрами з дочками-двійнятами Мірабеллою та Арабеллою, які граються в басейні. Чоловік Камалії часто готує вечерю на барбекю, а також сім’ю відвідують гості. Підписники знають Камалію чудовою господаркою. Навіть на відпочинку в Іспанії вона балує своїх рідних домашнім супчиком на курячому бульйоні – господарка-українка. Але цю ідилію перериває обурення співачки щодо якості європейської курки, яку їм довелося купити. Камалія згадує, що в Україні їй не зустрічалася неакуратно обскубана курка, а тут лише така.

В Україні такого нема! Мені тут все не так.

Камалія поскаржилася на якість європейських продуктів
Камалія поскаржилася на якість європейських продуктів

Коментатори розділилися на думці:

  • В Україні теж дуже часто зустрічається такий товар із пір’ям.
  • Українське найкраще!🇺🇦Ці очі…
  • Ось вам та Європа! Опа!

Схожі статті

У мене намагалися викупити цей рецепт. Уся родина збирається до такої вечері: рецепт курки по-циганськи

Смачна і ситна вечеря не обов'язково має вимагати багато сил і часу. Будь-яка частина курки та тісто - все, що потрібно. Сьогодні ми підготували саме такий простий рецепт, який припаде вам до смаку.

Кращий за Київський торт! І смак збалансованіший, і готується легше: улюблений торт моєї сім’ї на бісквіті

Щоб подати до чаю смачний торт, не обов'язково розвозити велике приготування. Достатньо всього кількох інгредієнтів і фруктів. Сьогодні ми підготували простий рецепт бісквітного торта з фруктами.

Ніколи не виливаю олію від шпротів. Після цього рецепту й у вас рука не підніметься: паштет-намазка на хліб

Намазку на хліб можна приготувати з того, що є в холодильнику. Навіть залучити олію з банки, яка залишилася від шпротів. Такий паштет для перекусу буде те, що треба.