Соліст гурту “Антитіла” Тарас Тополя не стримав емоцій на фронті: “Замість пісень народжується нецензурщина”

Тарас Тополя відомий в українському шоу-бізнесі як фронтмен гурту "Антитіла", музиканти якого від початку війни захищають нашу землю від окупантів. Тарас Тополя – успішний музикант, щасливий чоловік співачки Alyosha та батько трьох дітей.

Аудиторія часто обурюється, що нашим зіркам непогано було б проявити себе на передовій. Ось Тарас Тополя – один із тих, хто з 24 лютого захищає нашу землю не словом, а ділом. Музикант міг би не йти воювати, закон дозволяє це зробити – він багатодітний тато.

Тарас Тополя захищає Україну на фронті
Тарас Тополя захищає Україну на фронті

Але Тарас не зміг змиритись з несправедливою загарбницькою війною росіян проти українців. Тарас Тополя записався до тероборони Києва, а зараз музиканти “Антитіл” перебувають на передовій у Харківській області. Хлопці служать парамедиками, рятують життя поранених українських воїнів. В ефірі “Єдиних новин” ведучим ТСН Тарас Тополя розповів, що ця війна змінила його і як людину, і як музиканта.

Тарас вважає, що не може вчинити інакше. На передовій він бачить реальну картину того, що відбувається, це звичайно не може не вплинути на його творчість. Артист зізнається, що поки що його не тягне творити нову музику. На запитання про те, як вплинули бойові дії на його пісні, Тарас Тополя тільки засміявся, що зі слів прориваються нецензурні:

Матюки тільки з’явилися

Коментатори підтримують музикантів:

  • Всім нашим хлопцям залишатися живими.Скорішої перемоги України, і все нам миру та перемоги!!!
  • Ми вас шануємо, любимо, віримо, що Україна переможе… Бережіть себе.
  • Завжди приємно бачити і чути Тараса. Пишаємось вашими щоденними подвигами на благо нашої рідної України. Дякуємо за спасіння наших чудових хлопців захисників! Боже бережи вас. Слава Україні та її захисникам!

На своїй сторінці Instagram музикант публікує відео з гарячих точок, з нуля, як кажуть військові. За його словами, таких відео буде ще чимало. Він робить це для того, щоб розвінчати міф, що бійці тероборони не воюють. Їх 130 батальйон ТРО знаходиться в самому пеклі військових дій. На запитання про те, чи доводилося музикантові використовувати за призначенням зброю, Тарас Тополя прямо не відповів, але запевнив, що за ці місяці війни всі навчилися користуватися нею і всяке бувало. Варто згадати, що музикант перебуває на передовій на рівні з іншими військовими, його умови проживання нічим не відрізняються від звичайних для будь-якого солдата. Тарас не скаржиться, лише мимохідь згадує, що якщо доводиться самим купувати необхідну амуніцію, прилади чи медикаменти, то вони це роблять.

Евакуюють поранених на звичайному мікроавтобусі, переробленому під потреби парамедиків. Цей автомобіль не броньований, точніше наполовину укріплений. За словами музиканта, та частина, яка не укріплена додатково, стала зовсім побита та посічена уламками. Після кожної зміни їм доводиться ремонтувати свій імпровізований реанімобіль. Тарас не скаржиться, каже, нехай краще броньовані машини будуть у парамедиків там, де точаться ще більш інтенсивні бої. На обличчі музиканта можна прочитати втому разом із непохитною впевненістю у перемозі України проти російських окупантів. Поки що Тарас Тополя не збирається повертатися до Києва.

Схожі статті

Рецепт випросила у кухаря в грецькому ресторані. Виходить дуже незвично і смачно: голубці у новому втіленні

Голубці знайомі та звичні всім нам. Здається, ця абсолютно звичайна страва вже нічим не може здивувати. Сьогодні ми підготували рецепт, який покаже голубці з нового, незвичного та пікантного боку.

Сир, який я покладу у великодній кошик: готую сама і дуже просто. Смачнішого для мене взагалі не існує

Сир люблять усі, але найчастіше ми його купуємо, побоюючись готувати самостійно. Виявляється, приготувати його в домашніх умовах досить просто та недовго. Саме такий рецепт ми сьогодні і підготували.

Картопляне пюре смачніше, ніж у ресторані: все завдяки лише одному секретному інгредієнту. Моя імпровізація

Картопляне пюре - найпростіша класична страва. Усі ми добре її знаємо, жодне застілля без неї не обходиться. Сьогодні ми підготували рецепт, який відкриє пюре по-новому, завдяки одному інгредієнту.