50-річний Ектор Хіменес-Браво знайшов м’яке містечко на своїй коханій: “Здається, потрібне весілля!”

Колумбійський мачо, шеф-кухар Ектор Хіменес-Браво вже кілька разів інтригував своїх читачів фото із новою коханою. Ім'я дівчини шеф тримає в секреті, але ми знаємо, що пара зараз у вимушеній розлуці.

50-річний Ектор Хіменес-Браво став відомим в Україні після виходу кулінарного шоу “МастерШеф”. Колумбійського красеня захопили не лише традиції національного кулінарного мистецтва, а й наші чарівні дівчата. Ектор вважає себе українцем, він щасливий, що живе в Україні та свою майбутню дружину бачить лише українкою. Хоч за плечима кулінарного майстра вже не один десяток років, своє щастя йому так і не вдалось знайти.

Ектор Хіменс-Браво хоче одружитися з українкою
Ектор Хіменс-Браво хоче одружитися з українкою

Йому раз у раз приписують романи то з колишніми учасницями шоу, то із зірками шоу-бізнесу. Цієї зими читачі Ектора Хіменеса-Браво були збентежені появою загадкових фотографій на сторінці в соцмережах. Наш герой стоїть поруч із брюнеткою у ванній, обидва в халатах, а обличчя коханої Ектор приховав телефоном. Через деякий час шеф-кухар показує загадкові фото на фоні вікна з гарним краєвидом, а обличчя дівчини все ще приховано від цікавих очей. Нещодавно Ектор запостив миле фото, де ця парочка обіймається на ліжку, а поряд сидить їхній собака – просто сімейна ідилія.

Ектор Хіменес-Браво разом із коханою
Ектор Хіменес-Браво разом із коханою

Один із крайніх постів теж присвячений коханій. Ектор зізнається, що дуже сумує за своєю дівчиною і публікує фото, на якому він пригорнувся до грудей дівчини, вони стоять обнявшись. У підписі Ектор ділиться, що ніколи не почував себе так спокійно, як у обіймах цієї дівчини.

Я з тобою інший. Відчуття теплоти в стосунках завжди згладжує куті. Дивуюсь тому, який я спокійний поряд з тобою. Хочеться, щоб так було завжди, щоб ти завжди була поруч. Сумую.

Хто ж ця красуня, доки ніхто не знає, ім’я її не афішується. У коментарях публіка активно ділиться здогадками про особистість красуні, а також бажає парі всього найкращого, а деякі сумніваються в щирості почуттів дівчини.

  • Дуже мила дівчинка! Вона дуже молода. Я не вірю у кохання. Дай Боже, щоб це було кохання.
  • Дуже молода.
  • Весілля потрібне здається.

Ектор Хіменес-Браво, залишаючись у Києві, активно допомагає у боротьбі з окупантами, як може. Це благодійні обіди для віп-персон, кошти за які передаються ЗСУ, безкоштовні обіди для переселенців і військовослужбовців, різноманітні збори на необхідне для військових. Ми можемо тільки побажати Ектору швидше зустрітися зі своєю обраницею і нарешті знайти сімейне щастя.

Популярне

Схожі статті

Як Ірина Горова та 15-річний син Андрій ставляться до Потапа: “Центр інтересів у нас вже не той”

Ірина Горова, відвідавши прем'єру кліпу Анни Трінчер "Бар за баром", разом зі своїм сином Андрієм відповіла на запитання від "Тур зірками на Люкс ФМ". Говорили переважно про Потапа.

Ніжні та дуже м’які: секретний рецепт млинців з 2 інгредієнтів – дуже легко запам’ятати. Ніколи не рвуться

Млинці знайомі всім нам із дитинства. Це дуже простий і смачний варіант на сніданок, обід, вечерю або просто перекус. Але що, якщо зробити їх ще простішими? Саме такий рецепт ми сьогодні підготували.

Смачний рецепт сніданку з лаваша, який готується всього за 15 хвилин: встигаю зранку цілу гору зробити

Зранку часто не вистачає часу, щоб приготувати сніданок. Через це часом доводиться нехтувати ним і чекати обіду. Сьогодні ми підготували простий і швидкий рецепт, який позбавить вас цієї проблеми.