Чоловік Алли Пугачової Галкін спілкується з дружиною на ви і ходить по її п’ятах: “А куди це ви без мене?”

Пара Галкін-Пугачова протягом довгих років турбує журналістів усіляких видань, вони раз у раз приписують їм небилиці, чи не щороку розлучають чи вигадують ще більш неймовірні речі.

Факт про те, що молодий і талановитий пародист Максим Галкін полюбив Примадонну, яка старша за нього на 27 років, не дає спокою злим язикам. Але ця сім’я розчулює кожного, хто хоч раз бачив їх разом. Більш гармонійних та підходящих стосунків важко згадати, особливо у шоу-бізнесі. Пара разом вже понад 20 років, десять із них вони офіційно одружені.

Алла Пугачова та Максим Галкін
Алла Пугачова та Максим Галкін

Вони виховують двійнят Лізу та Гаррі. Чоловік Пугачової заробляє гроші, а Алла віддає усю себе дітям. Що тільки не розповідають недоброзичливці про цей союз: то Галкін виявляється нетрадиційної орієнтацією, а зв’язок із Пугачовою потрібний щоб приховати це, то вони ніби підписали таємний договір з особливими умовами, то Максим Галкін живе з Аллою Пугачовою лише через гроші та славу… Ці та інші фантастичні версії пара з легкістю руки розвіює, адже лише подивившись кілька відео чи інтерв’ю, можна здивуватися їхнім теплим гармонійним стосункам.

Щаслива родина Галкіна та Пугачової
Щаслива родина Галкіна та Пугачової

Нині відомої сім’ї довелося виїхати з Росії, вони зняли великий будинок в Ізраїлі, де й мешкають. Максим часто ділиться з читачами цікавими та зворушливими роликами з їхнього життя, які неможливо дивитися без посмішки. Галкін раз у раз хвалиться своєю коханою, робить їй компліменти, дарує подарунки. Разом вони проводять багато часу, часто гуляють вулицею. Ліза та Гаррі розвинені не по роках, вони дружні, активні, допитливі діти. За словами Галкіна, Алла проводити більшу частину часу з дітьми, вона хоче встигнути їм дати максимум із того, що може.

Нещодавно у своєму Інстаграм Максим Галкін опублікував миле відео з сімейної прогулянки. Подружжя спілкується між собою ніжно і з гумором, чого у них, звичайно, не відібрати. А коментатори як завжди у захваті від цієї зіркової сім’ї:

  • Така гарна родина. Щастя Вам та Вашій родині, Максим.
  • Кльові ви.
  • Добрі батьки, чудові дітки. Удачі, здоров’я, добра вам.
  • Які ж ви класні. Максе, я думаю, що крім іншого ви з Аллою явно на одній гуморній хвилі! Ось із почуттям гумору склалися ваші полюси.

Схожі статті

Не стала додавати в тісто яйця, а поклала мед: смачніше булочок ще не виходило. Думаю паски з такого зробити

Ніхто не може встояти перед випічкою. А цей рецепт можна готувати і під час посту, оскільки в ньому немає яєць і вершкового масла. Сьогодні ми підготували рецепт ніжних і пишних медових булочок.

Хоч кожен день готуй: поживна, соковита і смачна шаурма з особливим соусом. Рецепт, який став фаворитом

Домашня шаурма готується просто, а виходить дуже ситною та поживною, тому сьогодні ми підготували для вас саме такий рецепт. Обов'язкового спробуйте!

Довго шукала саме цей рецепт! Повітряні пончики на молоці: тісто як пух і не вбирає олію – ну дуже смачно

Пухкі, ніжні і м'які пончики щедро присипані цукровою пудрою – що може бути смачнішим?! До вашої уваги класичний рецепт найсмачніших пончиків.