Усі кохані турецького красеня Керема Бюрсіна з “Постукай в мої двері”: змінює як рукавички

Турецький актор, талановитий і харизматичний Керем Бюрсін завоював любов глядачів завдяки серіалу "Постукай в мої двері", де він зіграв головну чоловічу роль. Завдяки зовнішній привабливості, чарівності та особливій енергетиці, яка йде від Керема, він став улюбленцем жінок у всьому світі.

Керем Бюрсін народився в Стамбулі в сім’ї домогосподарки та бізнесмена, кар’єру актора розпочав у США. Всесвітню популярність він набув завдяки ролям у турецьких серіалах, де Керем став улюбленцем публіки. Чи то через талант, чи то через зовнішність Керему Бюрсіну часто приписували любовні романи з партнерками по серіалах.

Керем Бюрсін розповів про своїх коханих
Керем Бюрсін розповів про своїх коханих

Але це не завжди правда. У пресі відомо лише про кілька офіційних відносин турецького красеня, він має найчистішу репутацію. Першу популярність принесли зйомки в серіалі “Чекаючи на сонце”. Що відомо про колишніх дівчат турецького красеня Керема Бюрсіна?

Ягмур Танрисевсін

Ягмур – колега Керема з акторського цеху, вони разом знімалися у роботі “Чекаючи на сонце”. Цікаво, що в цей час йому приписували роман з іншою актрисою з цього ж серіалу Ханде Догандемір. Їхні стосунки тривали не більше року. Керем не любить розповідати пресі про особисте, але за розмовами його друзів причиною розлучення з Ягмур стала розпещеність і неналежна поведінка дівчини.

Ягмур Танрисевсін
Ягмур Танрисевсін

Серенай Сарикая

З 2016 року у Керема Бюрсіна та моделі Серенай Сарикая зав’язався пристрасний роман. Вони ознайомилися на зйомках реклами для Mavi. Відносини були серйозні, Керем навіть хотів створити з дівчиною справжню родину. Її спокійний та виважений характер дуже імпонував актору. Через рік він готувався зробити пропозицію своїй коханій, але каменем спотикання став шлюбний договір, на якому наполягала модель Серенай. Пара розлучилася, але цю ситуацію Керем ніколи не коментує.

Серенай Сарика
Серенай Сарикая

Меліса Шенолсун та Демет Оздемір

Після розлучення з Серенай, Бюрсіна стали помічати в компанії зі співачкою Мелісою Шенолсун. Фанати були нетерплячі, хотіли більше дізнатися про нову пасію улюбленого актора, але марно: він ніяк не коментував своє життя. Незабаром такі чутки поповзли і про дівчину Демет Оздемір. Але Керем не витримав і назавжди обложив нетерплячих журналістів, сказавши, що це все вигадки і він залишається неодруженим, як і раніше.

Подруги Керема Бюрсіна
Подруги Керема Бюрсіна

Ханде Ерчел

Найдовгоочікуваніший роман для фанатів серіалу “Постукай в мої двері” Керема Бюрсіна з актрисою Ханде Ерчел, яка грала Еду. Парочка довго приховувала свої стосунки, у мережі гуляло багато фото та здогадів про роман. Фанати були впевнені, що почуття на екрані не були лише грою. Після спільного відпочинку на Мальдівах пара перестала відмовлятися і зізналася, що вони разом.

Ханде Ерчел
Ханде Ерчел

На початку 2022 року рясніли заголовки про уявну розлуку цих двох, нібито через нові зйомки Керема та ревнощі красуні Ханде. Цю інформацію актори не підтверджували. Нещодавно представник Керема сказав, що серце Бюрсіна вільне. У червні він відсвяткував своє 35-річчя у компанії друзів та собаки. Тепер фанати з нетерпінням чекають, хто ж буде наступною обраницею Керема Бюрсіна.

Схожі статті

Дуже просто та смачно на сковороді. Ці правильні чебуреки з м’ясом сім’я з’їдає ще гарячими, і за один вечір

Кожен із нас хоча б раз у житті куштував чебуреки. Комусь вони не припали до смаку, а хтось любить і регулярно їх купує. Сьогодні ми підготували смачний рецепт соковитих домашніх чебуреків із м'ясом.

Простенькі слойки з різними начинками – ходовий рецепт нашої сім’ї: готую дітям у школу й чоловіку на роботу

Такі смачні й прості у приготуванні слойки стануть ідеальним перекусом, які з собою можуть взяти всі члени родини – діти до школи, а дорослі на роботу.

Класика жанру – салат “Дністер”: простенький та смачний, але забутий рецепт, який я переробила на свій лад

Приготувати салат "Дністер" – найкраща з можливих ідей. Розповідаємо, за яким рецептом готувати закуску, аби вона приємно здивувала ваших рідних і вас самих.