Тоня Матвієнко з доньками поїхала на протоку Ла-Манш від чоловіка Арсена Мірзояна: “Що мені ще залишається?”

Українська популярність Антоніна Матвієнко здивувала підписників кадрами із відпочинку на протоці Ла-Манш. Фанати обурюються, як можна відпочивати в таке лихоліття для країни?

Ми знаємо з численних інтерв’ю, що родина Арсена Мірзояна та Антоніни Матвієнко виїхала з України ще у перші дні війни. Чоловік Тоні активно займається волонтерством, він доставляє з Європи машини швидкої допомоги для фронту, займається благодійністю.

Тоня Матвієнко та Арсен Мірзоян
Тоня Матвієнко та Арсен Мірзоян

Сама Антоніна разом із доньками жила деякий час у Португалії, потім у Німеччині разом із знаменитою мамою Ніною Матвієнко. Як виявилося, Тоня Матвієнко приїхала до Португалії не лише відпочивати. Вона виступала на благодійних концертах заради України. Як запевняють організатори, всі кошти, отримані із заходів, йдуть суворо на допомогу Україні. Наразі співачка живе у Британії. Тоня дуже переживає за свого чоловіка, який більшість свого часу залишається в Україні, за мирних українців, котрі страждають від війни, за долю нашої країни.

Нещодавно співачка схвилювала мережу кадрами з відпочинку на морі, вона разом із молодшою донькою Ніною, названою на честь знаменитої бабусі, купається та грається у воді. У відкритому купальнику бавиться в хвилях, голосно сміється і виглядає щасливою.

Тоня Матвієнко відпочиває на Ла-Манші
Тоня Матвієнко відпочиває на Ла-Манші

Шквал критики обрушився від її читачів, вони почали докоряти за те, що вона дозволяє собі відпочивати в такий час. Інша половина фанатів підтримала Антоніну, побажавши їй гарного відпочинку. Виявилося, що донька Ніни Матвієнко купалася у Ла-Манші, вода там не найтепліша – 19 градусів, але це не змогло зупинити її з молодшою донькою.

Тоня Матвієнко та Арсен Мірзоян
Тоня Матвієнко та Арсен Мірзоян зустрілися в Німеччині

Нагадаємо, що чоловік Антоніни музикант Арсен Мірзоян із початком повномасштабного вторгнення поринув у волонтерську діяльність. З сім’єю він бачився кілька разів ще в Німеччині – виділив день, коли забирав машини з Європи для військових потреб.

Схожі статті

Рік тому з’явилося поповнення: донька Кузьми Скрябіна розповіла про материнство – чоловік сказав: “Згоден”

Донька Кузьми Скрябіна вже 9 років живе без тата. У Марії-Барбари є коханий чоловік. А невдовзі родина очікує на поповнення. Яким воно буде насправді?

Коли всією родиною тримаємо піст, часто готую цей плов: здавалося б, звичайний – але без грама м’яса. Рецепт

У піст, коли всі відмовляються від вживання тваринних продуктів, важливо не залишати свій організм без корисних вітамінів і мікроелементів. Ділимось рецептом особливого плову.

Звернулась до обурених підписників: 74-річна Алла Пугачова опублікувала нове фото та отримала критику

Алла Пугачова оприлюднила новий пост на своїй сторінці в Instagram, де звернулась до російських читачів. Співачка висловила свою думку щодо емоцій деяких людей та потрапила під хейт.