Як виглядав головний вовк країни Олег Винник двадцять років тому: модна зачіска та піджак (ФОТО)

Відомий український співак Олег Вінник родом із звичайного села на Черкащині. Співак пройшов тернистий шлях до слави від сільського клубу та німецьких сцен до заповнених концертних залів.

Олег Винник сьогодні, 31 липня 2022 року, святкує свій 49-й день народження. Він має успіх і популярність серед мільйонів фанатів. Початок життєвого шляху майбутнього співака проходив у простому селі на Черкащині. Виховувався Олег у скромній родині разом із сестрою Наталею. Навчання в школі страшенно не любив, коли завдяки таланту почав заробляти непогані гроші, то зовсім байдуже ставився до навчання. Перші гроші Олег Винник заробив виступами у місцевих клубах, на весіллях та інших сільських святах.

Олег Винник у різному віці
Олег Винник у різному віці

Тоді він міг дозволити купувати собі модний одяг, завжди стежив за зачіскою та зовнішнім виглядом, допомагав батькам. Під час навчання у Канівському училищі культури артист проживав у гуртожитку разом із своєю теперішньою дружиною Таїсією Сваткою. За непідтвердженими даними, вони ще тоді одружилися, будучи зовсім молодими. Після навчання доля закинула його до Німеччини, де близько 16 років він будував кар’єру. Там Винник встигав виступати у мюзиклах, розпочати співочу стежку, знятися у парі фільмів, писати музику та вірші.

Олег Винник зараз і в молодості
Олег Винник зараз і в молодості

Сам співак каже, що судилося йому повернутися в Україну вже відомим серед німецької публіки. В Україні ж Олег Винник полонив мільйони жіночих сердець своїми композиціями. Навіть проживаючи в Німеччині протягом більш як двох десятків років співак чітко розуміє, що його батьківщина – Україна, і він назавжди залишиться їй вірним. Починаючи з 2011 року, Олег Винник починає виступати на українських сценах по всій країні. Співак пише нові пісні, знімає кліпи, гастролює, квитки на його концерти розлітаються за хвилини – це називають у пресі “феноменом Винника”. Про особисте життя Олег вважає за краще не розповідати, але цікаві журналісти розкопали інформацію про його дружину.

Олег Винник із дружиною Таїсією Сватко
Олег Винник із дружиною Таїсією Сватко

Його бек-вокалістка Таїсія Сватко під псевдонімом Таюне і є його обраницею, з якою вони одружилися у 90-х роках. Вони разом виховують сина Юліана. В інтерв’ю німецьким ЗМІ артист розповів, що дуже хотів би проводити більше часу із сім’єю, але його робота цьому не сприяє. Ще до повномасштабної війни Олег Вінник скаржився на здоров’я. За словами адвоката співака, він зараз проходить лікування у Німеччині. Проте Олег Винник встигає допомагати українським військовим благодійністю – відправляє автомобілі на фронт. Крайнє фото Олкга Винника, що змінився зовні, потрапило в мережу. Службовець ЗСУ Роман Недзельський подякував співакові за допомогу та показав фото, зроблене під час відеодзвінка.

Олег Винник допомагає українським військовим
Олег Винник допомагає українським військовим

Ми вітаємо знаменитого співака Олега Винника з днем народження та бажаємо міцного здоров’я та мирного неба над Україною.

Схожі статті

Якщо у вас є компот і манка, приготуйте цей смачнющий десерт за копійки: без духовки, желатину і вершків

Спробувавши цей десерт, ніхто не повірить, що він приготовлений всього з двох інгредієнтів і коштує буквально копійки. Фруктовий мус виходить дуже ніжним, має кремову структуру і приємний смак.

Що стало з “Мальвіною” Тетяною Проценко, в яку були закохані майже всі радянські хлопці: як склалася її доля

Як склалась доля актриси Тетяни Проценко після виходу фільму "Пригоди Буратіно", де вона зіграла роль "дівчинки з блакитним волоссям" - читайте нижче.

Готувати простіше простого, а як же смачно виходить: млинцевий торт із вишнями. Моя бюджетна імпровізація

Смачний і красивий десерт не обов'язково повинен вимагати багато продуктів і часу. Сьогодні ми підготували рецепт торта з млинців із вишнями, який готується просто, але сподобається вам одразу ж.