Як виглядає нова теща Мурата Налчаджиоглу: колишній чоловік Ані Лорак оточив себе одними красунями

Колишній чоловік Ані Лорак вже давно заручився з новою коханою. Київська візажистка Лілія виховує доньку та живе на дві країни. А нещодавно опублікувала фотографію зі своєю мамою.

Мурат Налчаджиоглу став відомий українцям після шлюбу зі співачкою-зрадницею Ані Лорак. Їхній союз не вдався, але у них росте спільна дочка. Відомо, що він часто бачиться з нею – донька приїжджає погостювати до батька в Туреччину. Зараз Мурат успішно займається бізнесом, про що можна прочитати в Інстаграм. Життя колись успішної та знаменитої співачки Ані Лорак кардинально змінилося з початком війни на Донбасі. Після зрадницького виступу Кароліни у Криму на святкуванні приєднання півострова до Росії вона перестала захоплювати українських слухачів.

Шлюб Ані Лорак та Мурата Налчаджіоглу розпався
Шлюб Ані Лорак та Мурата Налчаджиоглу розпався

Історія Ані Лорак стала символом зради Батьківщини за гроші. Всі ці довгих вісім років співачка не соромилася гастролювати росією та білоруссю, тоді як вхід до рідної України їй став закритий. Вона хоче здатися голубом світу, а насправді остаточно впала нижче за плінтус. З 24 лютого українські слухачі хотіли почути від співачки хоч пару слів про розв’язану путіну війну. Мабуть, не витримавши тиску “співачка ротом” зовсім видалила обліковий запис. Потім вона з’явилася в мережі на дивних для артистки фото: виступає у Вірменії на весіллі, у дурному червоному вбранні з воланами на стегнах, показує повні ноги та обличчя.

Мурат Налчаджіоглу з коханою Лілією
Мурат Налчаджиоглу з коханою Лілією

У цей же час її колишній, багатий і успішний бізнесмен, обдаровує свою нову наречену діамантами та своєю любов’ю. Лілія, київська візажистка, дуже вродлива молода дівчина. Пара часто проводить час разом зі своїми дочками та наодинці.

Нова наречена та майбутня теща Мурата Налчаджіоглу
Нова наречена та майбутня теща Мурата Налчаджиоглу

Швидше за все, з початком вторгнення Лілія забрала дочку Олександру та маму до Туреччини, звідки й показала недавнє фото. На ньому Лілія стоїть обнявшись із мамою: симпатична, молода брюнетка з добрим поглядом. Ось у кого вдалася красунею наречена Мурата Налчаджиоглу. Нагадаємо, ще восени 2021 року пара офіційно заручилась.

Схожі статті

Стакан борошна і 1 яйце: щоранку роблю такі ліниві пиріжки чоловіку з собою на роботу. Розходяться на ура

Такі ліниві пиріжки ідеально підійдуть для сніданку, чи перекусу. Готуються вони дуже швидко з доступних продуктів. Начинку для таких пиріжків ви можете міняти за власним смаком.

Тітка з села навчила готувати кров’янку без кишки. Спробувала і закохалася в рецепт: таке є лише в Україні

Якщо ви ще не готували кров'янку без кишки, рекомендуємо спробувати! Такий рецепт точно сподобається, адже не поступитися класичному варіанту.

Чоловік інший маринад для м’яса не сприймає, готує лише так. Виходить супер ніжним: не залишається шматочка

Таке м'ясце завжди стане окрасою столу хоч у будні, хоч у свята. Головне – правильно замаринувати, а потім запекти. Ковбасу тепер можна взагалі не купувати, а робити натуральні бутерброди.