Оля Полякова приголомшила методами виховання доньок: “Вони у мене і спатимуть з прапором України!”

Дружина мільйонера Вадима Буряковського співачка Оля Полякова розповіла, як у їхній родині справи з патріотичним вихованням, хто кого виховує і які результати.

Оля Полякова неодноразово розповідала про свою дорогу з Києва на захід України в останніх числах лютого. За її словами, це був найважчий період її життя – розставання з чоловіком через війну. В інтерв’ю Ользі Бутко співачка поділилася, що зараз вона з молодшою дочкою Алісою повернулася до Києва.

Співачка Оля Полякова з чоловіком Вадимом Буряковським
Співачка Оля Полякова з чоловіком Вадимом Буряковським

Полякова розповіла, що дуже не хотіла брати із собою дитину. Небезпека для українців, навіть якщо це Київ, не минула і завжди є страх, що під час повітряної тривоги прилетить саме сюди. Це Оля розуміє гранично ясно, але, за її словами, дочка Аліса категорично не хотіла залишатися з бабусею та старшою сестрою Машею у Франції.

Їй все не таке, і все негарне, і все не смачне. Адже я смачно готую, а їй не так … вона дуже хотіла додому.

Оля Полякова з дочками Машею та Алісою
Оля Полякова з дочками Машею та Алісою

На запитання Бутко про те, чи слухають її дочки російські пісні, співачка швидко відповіла, що ні.

Ні, молодша слухає українських виконавців більше, а Маша зовсім іноземних – ви знаєте, що вона захоплюється роком.

До речі, Оля Полякова ділиться, що на прикладі своїх дітей вона бачить яким буде майбутнє покоління: горді патріоти, сильні духом і з чистою свідомістю істинного українця. Відповідаючи на запитання про те, як співає співачка любов до України, Оля відповідає:

Спеціально – ніяк. Вони ось уже зараз обожнюють Україну, горді тим, що народилися українками. Вони співають українські пісні, гімн, вболівають за наші футбольні команди, намагаються розмовляти українською, чого в нас у родині не було донедавна. Так вони сплять з українським прапором! Так, у мене молодша лягаючи спати просить укрити її нашим прапором. Вони нас навчать ще більше любити свою землю.

Нещодавній пост в Інстаграм, де Аліса співає гімн України, викликала бурю емоцій у коментарях. Оля Полякова також розповіла, чому має небагато пісень українською мовою.

На це потрібен час, щоб моя пісня стала хітом. Я працюю над цим питанням.

До речі, свої інтерв’ю Полякова дає українською мовою, що теж було рідкістю для співачки та фанати часто її звинувачували у цьому. Незважаючи на складність ситуації в країні, поки що співачка не має наміру їхати, тут їй спокійніше.

Схожі статті

У мене намагалися викупити цей рецепт. Уся родина збирається до такої вечері: рецепт курки по-циганськи

Смачна і ситна вечеря не обов'язково має вимагати багато сил і часу. Будь-яка частина курки та тісто - все, що потрібно. Сьогодні ми підготували саме такий простий рецепт, який припаде вам до смаку.

Кращий за Київський торт! І смак збалансованіший, і готується легше: улюблений торт моєї сім’ї на бісквіті

Щоб подати до чаю смачний торт, не обов'язково розвозити велике приготування. Достатньо всього кількох інгредієнтів і фруктів. Сьогодні ми підготували простий рецепт бісквітного торта з фруктами.

Ніколи не виливаю олію від шпротів. Після цього рецепту й у вас рука не підніметься: паштет-намазка на хліб

Намазку на хліб можна приготувати з того, що є в холодильнику. Навіть залучити олію з банки, яка залишилася від шпротів. Такий паштет для перекусу буде те, що треба.