Біда спіткала Олю Полякову прямо посеред концерту: Суперблондинка втратила на сцені сукню (Відео)

Суперблондинка української естради Оля Полякова одного разу потрапила до незабутнього конфузу на сцені. Біда спіткала артистку посеред концерту на очах у великої глядацької зали.

Оля Полякова давно стала улюбленицею публіки, на концерти якої всією країною квитки розлітаються наче гарячі пиріжки. Артистка підкорює не лише своїм талантом, а й почуттям гумору – вона вміє з себе посміятися навіть у найнезручніших ситуаціях.

Біда спіткала Олю Полякову прямо посеред концерту

Так, у 2016 році Оля Полякова їздила з виступами у рамках всеукраїнського туру, не залишивши без уваги і схід України. Вона стала однією з перших вітчизняних артистів, хто наважився відвідати Донбас після російського вторгнення у 2014 році.

Своїх відданих фанатів Королева ночі не підвела – міняла кілька разів вбрання, захопила шоу-балетом, блискуче жартувала і навіть потрапила в конфуз. На сцені в Краматорську під час виконання власного хіта “Шлепки” в оперній версії з Полякової злетіла сукня, а точніше – її нижня частина, пишна спідниця.

Глядачам, до речі, пощастило зняти курйоз Полякової на відео:

Варто зазначити, що Оля неодноразово втрачала частину своїх концертних нарядів на сцені. На премії “Viva! Найкрасивіші-2018”, коли співачка співала пісню “Бывший”, не встигнувши відпрацювати і половини номера, з неї знову злетіла спідниця. Вміючи розрядити обстановку, Полякова сказала:

Боженька не хоче, щоб я приховувала такі ноги.

І продовжила виступ в одному лише корсеті-боді.

Біда наздогнала Олю Полякову прямо посеред концерту
Біда наздогнала Олю Полякову прямо посеред концерту

А одного разу Оля ледь не спалахнула на сцені. Одним із обов’язкових елементів концертних образів Королеви ночі був ефектний головний убір – кокошник.

Біда наздогнала Олю Полякову прямо посеред концерту
Біда наздогнала Олю Полякову прямо посеред концерту

На піку популярності цієї шоу-програми Полякова одягла кокошник із феєрверками. Під час виступу один із них відвалився та впав виконавиці на рукав. На щастя, все обійшлося.

Схожі статті

Котлети не готую! Смачніше в житті не їла: рецепт з фаршу, який тепер постійно замовляє чоловік і свекор

Ця страва з фаршу виходить настільки смачною та соковитою і має апетитний вигляд, що ви можете її не тільки приготувати на вечерю, а й подати на святковий стіл.

Один раз готую – 7 днів відпочиваю. Усі намагаються дізнатися мій ходовий рецепт: заморожені курячі рулетики

Часто бувають моменти, коли ввечері просто немає часу, щоб приготувати вечерю. Рішення бувають різними, і чудовим варіантом є зробити запас у морозильнику. Саме такий рецепт ми сьогодні підготували.

Златі Огнєвіч за борги відключили світло в квартирі, яку вона показувала в “Холостячці”: “Я бачила платіжки”

Зі Златою Огнєвіч весь час трапляються якісь неприємності. Нещодавно змушена була скасувати концерти через аферистів. А це зірка пригадала, як їй ЖЕК відключив світло за несплату.