Росіянка Марія Шукшина закликала писати доноси на тих, хто слухає українську музику: “Ні” Сердючці та Ротару

Російська актриса Марія Шукшина сполошила публіку своєю гучною вимогою про те, щоб люди писали доноси на слухачів української музики. Зокрема – Софії Ротару та Вєрки Сердючки.

Марія Шукшина стала однією із тих зірок російського шоу-бізнесу, хто активно підтримує дії влади в Україні. Говорячи простими словами, вона за війну проти українського народу. Свою громадянську позицію артистка не соромиться висловлювати голосно та прямо. Крім того, вона робить все для своїх співвітчизників, навіть якщо це доходить до абсурду.

Марія Шукшина закликала доносити на тих, хто слухає українські пісні

Так, в Інстаграмі до Шукшиної звернулися мешканці москви, незадоволені тим, що в місті можна почути хіти Софії Михайлівни Ротару та Андрія Данилка. Люди обурені тим, що деякі радісно і, схоже, непатріотично танцюють під “Червону руту” і “Все будет хорошо”, сприймаючи це як глузування.

Акторка поділяє думку шанувальників, а тому байдужою не залишилася. “Усі ці речі небезневинні”, вважає Марія, адже зараз йде “війна культурних кодів”:

В умовах воєнного часу пропоную звертатися до служби безпеки, – висловилася Шукшина.

Марія Шукшина закликала писати доноси на тих, хто слухає українську музику
Марія Шукшина закликала писати доноси на тих, хто слухає українську музику

Нагадаємо, Андрій Данилко, більш відомий за альтер-его запальної провідниці Вєрки Сердючки, проявив себе як справжній патріот України і повністю відхрестився від своїх колишніх зв’язків із представниками російської еліти. Артист не став тікати з країни навіть тоді, коли Київ щодня перебував під прицілом ворога, і маючи нагоду виїхати в безпеку – не змогли вмовити навіть близькі друзі.

Мария Шукшина призвала писать доносы на тех, кто слушает песни Ротару и Сердючки
Марія Шукшина закликала писати доноси на тих, хто слухає пісні Ротару та Сердючки

Софія Михайлівна Ротару також вболіває за Батьківщину та підтримує українців, хоч і нечасто висловлюється на цю тему, що викликало певні хвилювання серед фанатів співачки.

Схожі статті

34-річний Тарас Цимбалюк не вгадав розмір каблучки: куди кохана Світлана Готочкіна вдягнула подарунок

Тарас Цимбалюк обожнює свою кохану й час від часу воліє радувати Світлану Готочкіну різноманітними подаруночками. От тільки одна біда – вже друга каблучка не влаштувала білявку.

Нереально смачний торт на сковороді: краще, ніж у кондитерських. Без духовки і чимось схожий на “Наполеон”

Рецепт торта на сковороді стане в нагоді господиням, які хочуть приготувати домашній десерт, але не мають у своєму розпорядженні духовку. Процес приготування простий та швидкий.

Гості на поріг, а рибна закуска – на стіл: за 3 хвилини намащую на чипси, що в холодильнику. Ідеальний смак

Сирну закуску з рибою на чипсах здатна приготувати навіть дитина, настільки все робиться просто. На свято така страва посяде своє місце на столі, урізноманітнивши меню.