47-річна Наталія Могилевська святкує день народження з коханим чоловіком: хто загадковий коханий співачки?

2 серпня відома українська співачка Наталія Могилевська святкує день народження. Співаці виповнилося 47 років. Цього року артистка відзначає свято не одна, а у компанії коханого чоловіка.

Наталія Могилевська — відома українська співачка, продюсер, автор пісень та просто всенародна улюблениця. 2 серпня співачка відзначає день народження, їй стукнуло 47 років.

Співачка не планує цього року робити пишне свято з приводу її дня народження, проте відомо, що Наталя планує провести цей день у компанії коханого чоловіка.

Наталія Могилевська святкує день народження з коханим чоловіком
Наталія Могилевська святкує день народження з коханим чоловіком

Особисте життя Наталії Могилевської та її нове кохання

Наталія Могилевська у свої 47 років не пізнала тихого сімейного щастя. Артистка була одружена двічі, але ці шлюби виявилися недовговічними. Вперше Могилевська вийшла заміж 2005 року за підприємця Дмитра Чалого. Їхній шлюб проіснував менше року. Вже 2006 року артистка виходить заміж вдруге. На цей раз її обранцем став бізнесмен Єгор Долінов. Подружжя прожило разом 5 років і в 2011 році розлучилося.

Який вигляд має перший чоловік Наталії Могилевської
Як виглядає перший чоловік Наталії Могилевської

З того часу Могилевській неодноразово приписували романи з колегами по сцені, але артистка жодного разу не підтверджувала стосунки з будь-ким. Понад 10 років Наталя не мала серйозних стосунків.

Проте нещодавно Могилевська дала інтерв’ю програмі “Сніданок з 1+1”, де зізналася, що нарешті знайшла своє кохання. Така важка подія, як війна, зблизила артистку з чоловіком.

Співачка не стала називати ім’я чоловіка, лише розповіла про нього деякі факти. За словами Могилевської, її новий коханий старший за неї. Він довгий час жив у США і лише нещодавно повернувся до України. Вони познайомилися у перші дні війни. Чоловік не є військовим, але вони разом із Могилевською допомогли евакуюватись із небезпечної місцевості величезній кількості людей.

Наталя Могилевська говорила про свого коханого з таким блиском в очах, що стало ясно про її серйозні почуття до чоловіка. Співачка також додала, що після закінчення війни обов’язково розповість докладніше історію знайомства з новим коханим.

spot_img

Схожі статті

Після розлучення з другою дружиною 49-річний Василь Вірастюк часу дарма не гаяв: “У мене народився 4-й син”

Василь Вірастюк ще не встиг завершити процес розлучення з колишньою дружиною Інною, як на найсильнішу людину планети накотила нове кохання і навіть з'явився нащадок.

Готується просто і швидко, а вся сім’я сита. Йдуть ще з дека: соковитий рецепт курячих биточків у підливі

Що приготувати смачного, але щоб не морочитися на кухні, а сім'я залишилася ситою і задоволеною? Сьогодні ми підготували рецепт курячих биточків із підливою, який ідеально підходить для цього.

Забутий рецепт із 90-их: з оселедця та 2 яєць виходить ідеальна закуска – хоч ложкою їж, хоч на хліб намащуй

Цей рецепт наших бабусь незаслужено забутий. А тим часом виходить дуже смачно, до того ж готується все просто. Інгредієнти можна брати будь-які. До вашої уваги 2 рецепти на вибір.