Дмитро Нагієв розповів про хворобу мозку, яка мучить його 20 років: “Починає гірше тямити”

Відомий російський актор Дмитро Нагієв уперше чесно розповів про проблеми зі здоров'ям, з якими він бореться останні 2 десятки років свого життя.

Дмитро Нагієв – один із найяскравіших російських акторів і телеведучих, які мають таку харизму та брутальність, яка з легкістю підкорює жінок. Зірка вміло перетворив на переваги свої недоліки, ставши затребуваним і високооплачуваним артистом свого жанру. Однак є у цього і зворотний бік – як виявилося, не все в його житті таке безхмарно.

У Дмитра Нагієва відмовляє мозок

У недавньому коментарі пресі Дмитро Нагієв зізнався, що ось уже 20 років страждає від безсоння і не може заснути без таблетки снодійного. За словами актора, він неодноразово звертався до лікарів, але результатів ці візити не принесли. Більше того, Нагієв скаржиться, що ліки проблему не вирішують, а навпаки псують здоров’я:

У них [таблеток] є побічний ефект – людина починає гірше тямити. Часом відмовляє мозок, судячи з тих рішень, які я приймаю, – зізнався Дмитро.

Дмитро Нагієв розповів про хворобу, яка мучить його 20 років
Дмитро Нагієв розповів про хворобу, яка мучить його 20 років

Нагадаємо, біографія Дмитра Нагієва бере свій початок із 1967 року, він народився 4 квітня у Ленінграді, нинішній Санкт-Петербург. Після армії майбутня зірка втілив ц життя мрію батька, вступивши до театрального.

Навчаючись на останньому курсі, Нагієв дізнався про свій діагноз – параліч лицьового нерва. Довге лікування допомогло відновити рухливість м’язів обличчя, але з того часу з ним назавжди залишився прищур, що вже став фірмовою родзинкою актора.

Що стосується позиції Дмитра у питанні війни росії проти України, то він прямо з цього приводу не висловлювався, проте дав зрозуміти, що не підтримує дії російської влади.

Схожі статті

До чого ж він смачний. Ефектний салат “Принц” на святковий стіл: гості так і не відгадали, з чого він

Салат за цим рецептом виходить дуже смачним, ніжним і ситним. Він ідеально впишеться у ваш святковий стіл і гарантовано сподобається усім гостям та членам родини.

Беру крабові палички та сирок. Цей закусочний рулет готую не тільки на свята: і ніякого лаваша не треба

Порадуйте своїх близьких смачною закускою з плавлених сирів, крабових паличок та яєць. Така смакота не може не сподобатися, тому швидше записуйте собі рецепт!

Мій ходовий суп. Я готую його 3 рази на тиждень, а просять ще! Найсмачніший і дуже простий супчик з лапшою

Цей домашній суп з куркою та локшиною із задоволенням будуть їсти дорослі та діти. Він виходить дуже смачним, ситним і наваристим, а готується дуже просто.