Олег Винник вперше публічно зізнався у почуттях до коханої дружини: 48-річна Таюне світиться від щастя

Відомий український артист Олег Вінник хоч і приховує подробиці особистого життя, але більше не заперечує чуток про стосунки зі своєю бек-вокалісткою Таюне.

Про роман Олега Винника і Таюне не говорив тільки ледачий. Чутки про те, що між музикантами склалися не тільки робочі стосунки, з’явилися досить давно. Причин тому декілька.

Перша – вони завжди і скрізь разом, Таїсія супроводжує Головного вовка країни на всіх гастролях і є його надійним тилом. Друга – виявилося, що Винник і Таюне навчалися разом. Третя і найголовніша – в мережу просочилися архівні фото парочки , на яких вони зовсім не приховують своїх почуттів один до одного.

Олег Винник та Таюне
Олег Винник вперше публічно зізнався у почуттях до коханої дружини Таюне

Олег Винник зізнався у почуттях до коханої

Черговий привід замислитися над тим, що Сватко насправді таємна дружина Олега, артист дав власноруч. Так, на 48-й день народження Таюне Винник виклав фото коханої та поділився почуттями:

Нехай твій голос звучить в унісон із серцями мільйонів людей, краса та молодість захоплюють і надихають, а життєвий шлях буде світлим та щасливим!

Шанувальники одразу все зрозуміли, судячи з коментарів:

  • “Яка гарна дружина у вас”;
  • “Красуня, прекрасна пара”;
  • “Милуюся вами”.
Олег Винник вперше публічно зізнався у почуттях до коханої дружини Таюни
Олег Винник вперше публічно зізнався у почуттях до коханої дружини Таюне

До речі, і Таюне, і Олег Винник зникли з поля зору українців із початком повномасштабної війни росії проти України. До появи будь-яких офіційних коментарів з цього приводу подейкували, що співак поїхав до Німеччини, де має нерухомість.

Інформацію підтвердила представниця артиста, яка стурбувала фанатів – виявилося, що у Винника проблеми зі здоров’ям, спричинені ускладненнями перенесеної хвороби.

Детальніше про стан виконавця у нашому відео:

Схожі статті

Забутий багатьма рецепт 70-х років. Так готувала ще моя бабуся: збиваю молоко з оцтом і отримую цей шедевр

Знаючи цю маленьку хитрість, ваші булочки завжди будуть виходити пухкими, ніжними та повітряними. Для цього потрібно додати у тісто один секретний інгредієнт – оцет.

Такі равлики збирають гору компліментів: знаменитий рецепт з родзинками. Мої по 10 штук за раз уплітають

Спробуйте рецепт випічки, яка чудово пасуватиме до чашки чаю! Виходять такі ласощі неймовірно смачними та дуже ніжними завдяки кремовій начинці.

Тане у роті! Дуже ніжне і хрумке печиво з кольоровою глазур’ю на Пасху 2024 – розлітається швидше, ніж паски

Великоднє печиво за цим рецептом виходить дуже смачним, хрумким та ніжним. Випічка має не лише відмінний смак, а й яскравий колір, тому особливо сподобається дітям.