(Відео) Тіна Кароль реготала у храмі і випадково підпалила фату: фатальні знаки на весіллі з Євгеном Огіром

Історія кохання Тіни Кароль та Євгена Огіра – дивовижна, яскрава, але дуже трагічна. Вже зараз можна дійти невтішного висновку, що багато років тому сама доля подавала знаки і підказувала про поганий кінець цієї історії.

Тіна Кароль та Євген Огір познайомилися у 2007 році. Тоді ще співачка-початківець була в пошуках продюсера і саме Євген взяв на себе цю роль. Незабаром робочі відносини переросли в романтичні і за кілька місяців Тіна дізналася, що вагітна.

2008-й для закоханих став роком подій. Цього року Тіна та Євген офіційно одружилися, стали батьками та повінчалися.

Долеві знаки, які передбачили майбутнє Кароль і Огіра

Після укладення шлюбу молоде подружжя повінчалося у Свято-Успенському соборі Києво-Печерської лаври.

Через багато років після цієї події Кароль в інтерв’ю зізналася, що зараз аналізує той день і розуміє, що сама доля подавала їм знаки і передрікала майбутнє подружжя, але тоді вони не надали цьому жодного значення.

Під час вінчання у Кароль спалахнула фата. Дівчина схилилася над свічкою і вогонь відразу охопив легку тканину. Звичайно, вогонь одразу загасили і свідок спробував приховати частину фати, що спалахнула. Це так насмішило наречену, що вона не змогла стримати свого сміху. Кароль у прямому розумінні почала реготати і навіть перервала служіння.

Через 4 роки після весілля сталося страшне. 2012 року Євгену Огіру поставили діагноз — рак шлунка. Чоловік намагався боротися із хворобою, Кароль знаходила найкращі клініки та найкращих лікарів, але це не допомогло. 2013 року чоловіка не стало.

Смерть чоловіка стала для Тіни величезним випробуванням. Вона втратила не лише кохання всього свого життя, а й продюсера. Також Кароль залишилася без грошей, адже всі гроші пішли на лікування чоловіка, а на руках у неї залишився 5-річний син Веніамін. Проте всі ці труднощі не зламали артистку і зараз вона одна з найвідоміших співачок України.

Популярне

Схожі статті

Винен характер чи обставини? Чому Сергія Притулу “вигнали” з шоу “Хто зверху?” – Леся Нікітюк все пояснила

Відомий український ведучий Сергій Притула вже давно не веде шоу "Хто зверху?". Про те, що стало причиною цієї події, читайте у новому матеріалі від "Однієї хвилини".

Українсько-турецька красуня: при вигляді дочки Ані Лорак і Мурата Налчаджиоглу у всіх відняло дар мови

Єдина донька співачки Ані Лорак Софія росте такою ж талановитою та харизматичною, як її мама. В ранньому дитинств дівчинка була копією свого батька, та зараз Соня все більше стає схожою на Ані Лорак.

Такий смачний оселедець можна їсти навіть без хліба: кладу рибку в цей пряний маринад і забуваю на 3 дні

Оселедець за цим рецептом виходить дуже смачним, пряним і малосольним. Засоліть рибку вдома один раз і ви більше не будете купувати солону рибу в магазині.