Оля Полякова ошелешила Настю Каменських подробицями стосунків з її чоловіком Потапом: “Мені ставив Льоша!”

Відома українська співачка Оля Полякова у коментарях до нової публікації Насті Каменських в Інстаграмі здивувала подробицями своїх стосунків з Потапом.

З початком повномасштабної війни в Україні мільйони українців роз’їхалися по всьому світі, не стали винятком зірки вітчизняної сцени. Суперблондинка Оля Полякова перші кілька днів перебувала в країні, проте незабаром вирішила виїжджати за кордон разом з доньками та мамою. Артистка зупинилася у Франції, де їй дала прихисток близька подруга – російська блогерка Ніка Білоцерківська, що публічно виступила проти дій рф однією з перших.

Трохи відійшовши від такого тяжкого емоційного потрясіння, співачка стала робити те, що вміє робити найкраще, тільки тепер на користь батьківщині – Оля почала давати благодійні концерти, збираючи кошти на потреби біженців, захисників і не тільки.

Оля Полякова у патріотичній сукні заспівала за Україну
Оля Полякова приголомшила Настю Каменських подробицями відносин з Потапом

Потапу та Насті Каменських пощастило особисто не застати ранок 24 лютого в Україні – кількома днями раніше подружжя разом зі своїми мамами виїхало у справах та на відпочинок до Іспанії. Саме там вони й зустріли війну. Крім благодійної діяльності, Настя знаходить сили писати нові хіти. Звичайно, про те, про що болить серце.

У своєму Інстаграмі Каменських анонсувала прем’єру україномовної пісні “Коли мине війна”:

Пісня про кохання, що живе поза часом і простором. Завтра, – лаконічно написала дружина Потапа.

Першою в коментарях відзначилася зіркова подруга співачки Оля Полякова, яка дала зрозуміти, що досить близько спілкується з Потапом, адже він удостоїв її честі почути новий твір дружини ще до релізу:

Я чула її. Мені ставив Льоша! Це супер хіт! Я тебе вітаю!

Оля Полякова приголомшила Настю Каменських подробицями відносин із Потапом
Оля Полякова приголомшила Настю Каменських подробицями стосунків з Потапом

Схожі статті

Картопляне пюре смачніше, ніж у ресторані: все завдяки лише одному секретному інгредієнту. Моя імпровізація

Картопляне пюре - найпростіша класична страва. Усі ми добре її знаємо, жодне застілля без неї не обходиться. Сьогодні ми підготували рецепт, який відкриє пюре по-новому, завдяки одному інгредієнту.

Вчорашнє пюре більше не викидаю, а готую з нього пишні та дуже смачні картопляні оладки: чоловік їх обожнює

Якщо у вас залишилося картопляне пюре, яке ніхто не хоче доїдати, то не обов'язково його викидати. З нього можна приготувати смачні та ситні оладки, які прийдуться всім до смаку.

Подруга дала рецепт. Тепер готую цю вечерю раз в 3 дні: чоловік у захваті, зʼїдає за 2 хвилини і просить ще

Навіть звичайну гречану кашу можна приготувати по-новому, додавши до неї прості та класичні продукти. Це так просто готувати, але смак не залишить байдужим навіть вередливих гурманів.