Похорон Заворотнюк може відбутися незабаром: з’явилися чутки про те, що терапія перестала допомагати актрисі

Зірка серіалу "Моя прекрасна няня" Анастасія Заворотнюк бореться з тяжкою онкологічною хворобою вже 3 роки. Рідні актриси приховують подробиці про стан її здоров'я, проте деяка інформація інколи пробивається.

Про страшний діагноз родина Заворотнюк дізналася за кілька місяців після того, як 47-річна зірка “Моєї прекрасної няні” народила дитину за допомогою ЕКЗ. Саме тому багато хто часто пов’язує онкологічну хворобу актриси з тим, що Анастасія зважилася на штучне запліднення. Однак ця процедура не могла спровокувати онкологію, але могла прискорити розвиток хвороби, на яку, ймовірно, актриса захворіла ще до вагітності.

Молодша донька Заворотнюк
Як виглядає молодша дочка Заворотнюк

З 2019 року Анастасія Заворотнюк не виходить на зв’язок зі своїми шанувальниками, а родина артистки відмовляється відповідати на запитання щодо її стану здоров’я. Відомо, що Заворотнюк тривалий час проходила лікування за кордоном, а останній рік вона знаходиться в Москві, де отримує альтернативне лікування, розроблене спеціально для неї.

Нещодавно в Мережі з’явилася інформація, що стан Заворотнюк значно погіршився і лікування, яке раніше допомагало актрисі, більше на неї не діє. Про це повідомляє росЗМІ , посилаючись на слова журналіста Олексія Єрьоміна.

Журналіст стверджує, що одержав інсайдерську інформацію про стан актриси. За його словами, ліки більше не діють на Заворотнюк і стан зараз критичний, шансів на виживання практично не лишилося.

Підтвердженням цієї інформації може бути те, що чоловік Заворотнюк Петро Чернишов уперше в житті скасував заплановані гастролі, втративши при цьому величезні гроші. Ймовірно, фігурист зробив це через погіршення здоров’я дружини.

Як виглядає чоловік Анастасії Заворотнюк
Як виглядає чоловік Анастасії Заворотнюк

До речі, Анастасія Заворотнюк бореться із раком мозку 4 стадії вже 3 роки. Як правило, пацієнти з таким діагнозом живуть набагато менше. Рідні актриси вважають це справжнім дивом і не готові прощатися з нею найближчим часом.

Схожі статті

Спекла ароматні трубочки з повидлом і закохалась! Розсипчасте печиво роблю за хвилини та з різними начинками

Просте та смачне печиво – трубочки з повидлом, що просто тануть у роті. Це саме той варіант, коли потрібно швидко приготувати щось солоденьке до чашки чаю.

Хоч на сніданок, хоч у ланч-бокс: поживні та смачні овочеві млинці. Так просто й легко я ще не готувала!

У світі кулінарії існують страви, які не лише задовольняють наші смакові пристрасті, але й стають відмінним варіантом для ситного та поживного сніданку чи перекусу.

Шикарна вечеря на всю сім’ю без клопоту! Капустяна запіканка по-турецьки: весь секрет у звичайній заливці

Смачна, поживна та ароматна – це все про запіканку з капусти по-турецьки. Сьогодні ми приготували простий, але надзвичайно вдалий рецепт цієї страви.