Могилевська, Сумська, Астаф’єва та інші знаменитості, які поховали близьких людей під час війни

Повномасштабна війна на території України триває вже понад 5 місяців. За цей час тисячі українців втратили близьких людей. Знаменитості не виняток.

Хто з українських зірок пережив тяжку втрату під час війни, читайте у нашому матеріалі.

Ольга Сумська

Знаменитості, що втратили близьких людей під час війни: Ольга Сумська
Знаменитості, що втратили близьких людей під час війни: Ольга Сумська

На третій день після початку повномасштабної війни в Україні пішла з життя мати відомої української артистки Ольги Сумської 88-річна Ганна Сумська. Жінка пережила Другу світову війну, але не змогла пережити новину про початок війни в Україні. Незважаючи на обстріли та прильоти, жінку поховали гідно на Байковому цвинтарі у Києві.

Наталія Могилевська

Наталія Могилевська святкує день народження з коханим чоловіком
Знаменитості, що втратили близьких людей під час війни: Наталія Могилевська

Відома українська співачка Наталія Могилевська втратила родича через обстріл Маріуполя. Загинув рідний дядько артистки Олександр. Водночас був повністю зруйнований його будинок, куди щоліта їздила Наталя у дитинстві. Могилевська зізналася, що їй навіть не вдалося поховати дядька, забрати його тіло з Маріуполя було неможливо. Чоловіка поховали у його дворі місцеві жителі.

Маша Полякова

Маша Полякова
Знаменитості, які втратили близьких людей під час війни: Маша Полякова

Дочка відомої співачки Олі Полякової Маша втратила через війну свою близьку подругу. Машину з дівчиною, її матір’ю та молодшою сестрою розстріляли окупанти, коли вони намагалися евакуюватись із Київської області.

Андрій Бідняков

Знаменитості, які втратили близьких людей під час війни: Андрій Бідняков
Знаменитості, які втратили близьких людей під час війни: Андрій Бідняков

Відомий телеведучий Андрій Бідняков під час війни втратив маму, яка мешкала у Маріуполі. Жінка хворіла, але померла, не витримавши сильного стресу.

Даша Астаф’єва

Знаменитості, які втратили близьких людей під час війни: Даша Астаф'єва
Знаменитості, які втратили близьких людей під час війни: Даша Астаф’єва

Співачка та актриса Даша Астаф’єва у березні зізналася, що втратила рідну бабусю. Через воєнні дії дівчина навіть не змогла поховати бабусю. Зробили це чужі люди.

Оля Цибульська

Оля Цибульська
Знаменитості, які втратили близьких людей під час війни: Оля Цибульська

Співачка Оля Цибульська через війну втратила близького друга та колегу Каріма Гуламова. Саме він допоміг її батькам евакуюватись із окупованого Ірпеня. Карім був телеведучим на телеканалі “М2”, але з початку війни він вступив до лав ЗСУ. Чоловік загинув на фронті.

Популярне

Схожі статті

Один типаж жінок: в Мережі порівняли молоду дружину Володимира Остапчука з його колишніми – як 2 краплі води

Підписники Володимира Остапчука порівняли його теперішню дружину з колишніми. Шанувальники знаменитості впевнені — дівчата мають схожий типаж.

Винен характер чи обставини? Чому Сергія Притулу “вигнали” з шоу “Хто зверху?” – Леся Нікітюк все пояснила

Відомий український ведучий Сергій Притула вже давно не веде шоу "Хто зверху?". Про те, що стало причиною цієї події, читайте у новому матеріалі від "Однієї хвилини".

Українсько-турецька красуня: при вигляді дочки Ані Лорак і Мурата Налчаджиоглу у всіх відняло дар мови

Єдина донька співачки Ані Лорак Софія росте такою ж талановитою та харизматичною, як її мама. В ранньому дитинств дівчинка була копією свого батька, та зараз Соня все більше стає схожою на Ані Лорак.