9-й рік у комі: 84-річний Андрон Кончаловський заговорив про стан доньки Маші: “Боюсь не дожити”

Історія Маші Кончаловської відома практично усьому світу. 14-річна донька відомої актриси Юлії Висоцької та геніального режисера Андрія Кончаловського після аварії ввели у стан медикаментозної коми, в якій вона перебуває нині.

Маша Кончаловська — 22-річна дочка Юлії Висоцької та Андрія Кончаловського, яка третину свого життя перебуває у стані коми.

З дитинства Маша росла дуже талановитою та харизматичною дівчинкою. Будучи дочкою режисера та актриси, Марія з раннього дитинства почала зніматися у кіно. Дівчинка встигла засвітитися у двох кінороботах: фільмі “Глянець” та серіалі “Угода”. Також Маша неодноразово з’являлася у кулінарному телешоу своєї мами “Їмо вдома”. Доньку Кончаловського та Висоцької чекало велике майбутнє, проте доля розпорядилася по-іншому.

Сім'я Кончаловських
84-річний Андрон Кончаловський заговорив про стан дочки Маші

2013 року родина Кончаловських потрапила у серйозну автомобільну аварію у Франції. За кермом був батько сімейства Андрій Кончаловський. Чоловік не впорався з керуванням, вилетів на зустрічну смугу та зіткнувся з іншим автомобілем. Серйозних травм не отримав ніхто, окрім 14-річної Маші, яка виявилася не пристебнутою.

Дівчинку негайно доправили з місця аварії до лікарні, де діагностували серйозну черепно-мозкову травму. Марію за медичними показаннями помістили у медикаментозну кому. Відомо, що Маша Кончаловська у стані коми перебуває до теперішнього часу.

84-річний Андрон Кончаловський заговорив про стан дочки Маші

Після страшної аварії родина Кончаловських вирішила не коментувати цю ситуацію в пресі та не розповідати про стан своєї доньки журналістам.

Однак у Мережу іноді проникає інформація наближених до сім’ї Кончаловських людей. Відомо, що був період, коли Маша виходила з коми і навіть впізнавала своїх рідних. Однак через деякий час її стан погіршився і дівчинку знову змушені були помістити в медикаментозну кому.

Одного разу, в одному з інтерв’ю 84-річний Андрій Кончаловський сказав, що боїться не дожити до того часу, коли його донька знову буде здоровою.

Схожі статті

За цим рецептом глазур на паски роблю вже 30 років. Не липне і не кришиться: найкращий варіант з усіх

Весняне свято Пасхи вже на носі, а це означає, що кожна господиня шукає рецепт ідеальної паски та глазурі до неї. Пропоную спробувати рецепт глазурі, яка не буде осипатися та липнути до рук.

“Наливні” пиріжки без ліпки: найпростіший рецепт без заморочок. Руки чисті, і ще й гора смакоти на столі

Якщо скуштувати домашніх пиріжечків хочеться, а місити тісто та ліпити вироби – ні, то є вихід: зробити наливні пиріжки. Вмочати руки в тісто не доведеться, а на смак вони не відрізнятимуться.

Цей салат завжди з’їдають першим: готую його на свій день народження, коли знаю, що гості з подарунками

Салат "Київський" виходить настільки смачним, що закохує в себе після вже після першого шматочка. Він соковитий, ситний і при цьому не позбавлений свіжості.