Ось так повернулася до України: Тоня Матвієнко застала зненацька Арсена Мірзояна та маму Ніну Митрофанівну

Мільйонам українських сімей довелося розлучитися на деякий час у зв'язку з воєнними діями в Україні. Сім'ї відомих та популярних українців не є винятком, але вони починають повертатися у рідні стіни.

Нещодавно ми розповідали, як співачка Антоніна Матвієнко купалася у прохолодній воді протоки Ла-Манш разом із молодшою донькою. Онука народної артистки Ніни Матвієнко, теж Ніна, майже півроку не бачилася з бабусею, хіба що проїздом у Німеччині. Антоніна разом із дочкою спочатку відвідала Португалію. Там вона жила якийсь час, виступала на концертах та збирала кошти для української армії, виступаючи на концертах.

Знаменита родина Ніни Митрофанівни Матвієнко
Знаменита родина Ніни Митрофанівни Матвієнко

У травні вона побувала у Німеччині, де на той час жила знаменита мама співачки зі старшою дочкою. Там Тоня ненадовго зустрілася з чоловіком, музикантом Арсеном Мірзояном. До речі, він у Європі був не просто так, з початку війни він волонтерить, допомагаючи армії з автомобілями. Разом із друзями вони перегнали вже кілька таких автомобілів швидких допомог, які після капремонту йдуть на передову. Пізніше доля закинула співачку до Великобританії. Мабуть, не витримавши розлуки з коханими та рідними, Тоня Матвієнко все ж таки вирішила приїхати в Україну, незважаючи на можливу небезпеку. За словами співачки, її чоловік знав, що вони з дочкою мають приїхати, але те, що вона прийшла прямо на концерт, вийшла на сцену до нього та поцілувала, цього він не міг знати. На його думку, Тоня мала приїхати ввечері. Під відео в Інстаграм одне коротке слово: “Приїхали”.

  • Дуже рада за Вас, Тоню
  • З поверненням додому !!! Так тремтливо
    неймовірно!
  • Любов у кожному дотику, у кожному слові…

Зустріч з мамою, народною артисткою України Ніною Матвієнко зворушила читачів до сліз. Ніна Митрофанівна ніяк не очікувала побачити улюблену дочку та онуку зараз удома, вона навіть не намагалася приховати емоцій, обіймала та цілувала дівчаток, не могла повірити своїм очам. Під відео дуже багато коментарів і від простих слухачів, і від популярностей: Ольга Сумська, Оля Цибульська, Анатолій Анатоліч залишили свої враження від зворушливого відео.

  • Божечки, Тоню, плачу разом з вами!
  • Це можна дивитися вічно! Зустріч Улюблених дівчаток!
  • Говоріть багато мама, що ви їх любите цілуйте, даруйте квіти, я згадую свою маму і тата, батьки люблять увагу і коли їх цінувати, дуже трошки.

Схожі статті

Без духовки та без випічки: дуже смачний торт “Білі ночі”. Люблю його за ніжність і простоту приготування

Шикарний торт можна приготувати навіть без замішування тіста та вмикання духовки. Ніхто ніколи не здогадається, що ви зробили його з печива, витративши не більше 15 хвилин часу.

Позитив потрапив у лікарню та назвав причину, якою виявилася екс-колега Дорофєєва: не один Дантес страждав

Олексій Завгородній показався на лікарняному ліжку під крапельницею. Відомий музикант розповів про своє самопочуття прихильникам в Instagram.

Дізналася рецепт від бабусі. Тепер завжди готую тільки так: рецепт мініатюрних пиріжків із сосисками

Коли залишається небагато тіста, а ще хочеться пиріжків і з цибулею, і з картоплею, та й із сосисками теж, згадайте цей рецепт. Мініатюрні пиріжки одразу з усім сподобаються вам із першої спроби.