Як виглядають без макіяжу Хюррем, Міхрімах та інші султанші з “Величного століття”: намальована краса

Героїні культового турецького серіалу про епоху правління султана Сулеймана Пишного захоплюють своєю неймовірною красою та величчю. Як виглядають ці актриси у реальному житті без грама косметики.

Мер’єм Узерлі

Хюррем – головний жіночий персонаж серіалу “Величне століття”, харизматична, впевнена, наполеглива героїня, вона вирізнялася нетривіальною красою, притягувала погляди до себе. Мерьєм Узерлі щаслива мама двох дочок, успішна і затребувана актриса і, до того ж, гарна навіть у повсякденному житті, без гриму та зайвої косметики.

Мерьєм Узерлі без макіяжу
Мерьєм Узерлі без макіяжу

Пелін Карахан

У серіалі зіграла амбітну Міхрімах, дочку Хюррем. Вона готова на будь-який вчинок заради матері та братів, її краса засліплює, має риси обличчя справжньої турецької красуні. Зараз актрисі 37 років, крім фільмів вона знімається у рекламі та фотосесіях. З мінімумом косметики вона виглядає чудово.

Пелін Карахан без сценічного гриму
Пелін Карахан без сценічного гриму

Нур Феттахоглу

Прекрасна Махідевран, жіночна та непохитна. У серіалі – мати спадкоємця Сулеймана. Багато глядачів справедливо вважають її однією з найкрасивіших дівчат у серіалі. Нині цій німецько-турецькій актрисі 41 рік, вона двічі була одружена. До речі, роль Махідевран стала найуспішнішою у фільмографії актриси.

Нур Феттахоглу без косметики
Нур Феттахоглу без косметики

Сельма Ергеч

Хатідже – сестра султана, ніжна та романтична, мріяла про кохання та сімейне щастя. Зараз Сельмі Ергеч 43 роки, вона знімається у серіалах, реалізувалася також як дружина та мати. У житті актриса виглядає дуже натурально.

Сельма Ергеч без макіяжу
Сельма Ергеч без макіяжу

Небахат Чехрі

У серіалі – мати султана Сулеймана на ім’я Айша. Принципову героїню зіграла актриса, якій цього року виповнилося 78 років, але вона точно виглядає набагато молодшою за свій вік. Дуже доглянута та свіжа, колись була моделлю та співачкою.

Небахат Чехре без макіяжу
Небахат Чехре без макіяжу

Вахіде Гердюм

Турецька актриса театру та кіно. Для турецьких слухачів вона відома також завдяки чудовому голосу. У “Величному столітті” актриса зіграла пострарілу Хюррем. У червні їй виповнилося 57 років, але виглядає вона дуже свіжо та молодо.

Вахіде Гердюм без макіяжу
Вахіде Гердюм без макіяжу

Схожі статті

Дуже просто та смачно на сковороді. Ці правильні чебуреки з м’ясом сім’я з’їдає ще гарячими, і за один вечір

Кожен із нас хоча б раз у житті куштував чебуреки. Комусь вони не припали до смаку, а хтось любить і регулярно їх купує. Сьогодні ми підготували смачний рецепт соковитих домашніх чебуреків із м'ясом.

Простенькі слойки з різними начинками – ходовий рецепт нашої сім’ї: готую дітям у школу й чоловіку на роботу

Такі смачні й прості у приготуванні слойки стануть ідеальним перекусом, які з собою можуть взяти всі члени родини – діти до школи, а дорослі на роботу.

Класика жанру – салат “Дністер”: простенький та смачний, але забутий рецепт, який я переробила на свій лад

Приготувати салат "Дністер" – найкраща з можливих ідей. Розповідаємо, за яким рецептом готувати закуску, аби вона приємно здивувала ваших рідних і вас самих.