42-річна Василіса Фролова вперше стала мамою, хоча вже перестала у це вірити. Хто батько та як назвали сина?

Зоряний бебі-бум продовжується. Ведуча Василіса Фролова довго чекала на появу дитини, і в 42 нарешті народила сина. Нині її дитині вже понад рік.

Телеведуча Василіса Фролова родом із Харкова, вона відома глядачам роботою на телеканалі М1, але розпочинала кар’єру моделлю, а потім ведучою на рідному харківському телебаченні. Разом з Іваном Дорном брала участь у шоу “Зірка+зірка”, де вони вибороли перше місце, а у другому сезоні шоу ця парочка стала ведучими. Василіса Фролова (справжнє ім’я Юлія) знімалася в кількох кінороботах, але вважає за краще бути ведучою. Зараз 44-річна жінка має все, про що вона мріяла – довгоочікуваний син і улюблена робота.

Василиса Фролова стала мамою первістка
Василіса Фролова стала мамою первістка

Її перші серйозні стосунки не вдалися. Разом із цивільним чоловіком Вася мріяла про дітей, вони навіть обладнали дитячу у своєму щойно збудованому будинку. Мабуть, здійснитися мріям тоді не був час. Розлучення сталося швидко і боляче, але більше так не могло продовжуватися. За словами ведучої, проблемою їхніх стосунків було саме їхнє надзвичайне бажання завагітніти:

Ти не можеш безповоротно витрачати енергію, щоб водити чоловіка за лікарями, займатися с*кс*м, коли треба, це непросто, як здається. Ми були надто наполегливими і це зруйнувало наш шлюб.

Василіса Фролова з посмішкою розповідає про свою давню мрію – власну квартиру, затишне дівоче гніздечко з гардеробом, дзеркалами та тихою ніркою, де можна вбиратися перед вечірками. На щасливий збіг, ця квартира стала особливою.

https://www.instagram.com/p/Cg5D6pShvWI/

Напередодні переїзду до новоствореного будинку Василіса розпочала листування зі старим знайомим Дмитром Котеленцем, креативним продюсером на телебаченні. Вона запросила його допомогти перевезти коробки, він погодився. Тоді й сталося диво, Василіса завагітніла після довгих років безуспішних старань. Дмитро Котеленець був одружений у минулому, саме тому Василіса не робила спроб до зближення з чоловіком, який їй давно подобався. Дмитро вже має дітей від першого шлюбу – дочку і сина, а 7 березня 2021 року він став батьком втретє. Василіса Фролова народила міцного малюка, якому дала ім’я Родіон.

Василина Фролова із сином
Василіса Фролова із сином Родіоном

Разом із пухким малюком ведуча проживає цікаве, насичене життя: працює, подорожує, зустрічається з друзями, катається на катері, знімається у фотосесіях і скрізь із собою бере свого Родіона.

Схожі статті

Салат “Коханка капітана” з банального буряка. Рецепт на 5 хвилин, заради якого буряк купую через день

Спробуйте приготувати відмінний салат "Коханка капітана". Складається він із доступних інгредієнтів, а виходить не лише смачним, але й дуже поживним.

Спробувала швидкий банановий пиріг і закохалась! Без випікання та без міксера, до чашки чаю за 15 хвилинок

Нереально смачний та ніжний десерт із бананів на сковороді, який нікого не залишить байдужим і обов'язкового сподобається всім любителям солодощів.

5 хвилин + нехитрі продукти: заморожені ягоди довго не затримуються, бо печу м’якенький кекс на кефірі

М'який та мега смачний кекс із замороженими ягодами, який готується буквально за 5 хвилин. Якщо ви любите домашню випічку, цей рецепт для вас!