Оля Полякова розсекретила, куди йдуть гроші з благодійних концертів: “Це на їхній совісті”

Після 24 лютого багато артистів присвятили себе волонтерській діяльності, допомоги армії та постраждалим від воєнних дій людям. Співачка Оля Полякова розповіла про те, куди вона та її колеги з цеху витрачають гроші, зібрані на благодійних концертах.

Оля Полякова чесно зізналася, що після 24 лютого її життя перекинулося з ніг на голову. Вона не була впевнена, чи буде потрібно її слухачам те, чим вона займається – її виступи, хіти, музика. Такий стан призвів співачку до депресії, їй дуже важливо було почуватись потрібною народу. Після запрошення заспівати Гімн України на благодійному футбольному матчі співачка ожила.

Оля Полякова виступає на благодійних концертах
Оля Полякова виступає на благодійних концертах

З того часу Оля Полякова зрозуміла, що вона може допомагати Україні своїми виступами. Вона об’їздила Європу, США та Грузію, виступаючи на благодійних концертах. Після повернення до Києва вже встигла виступити на кількох концертах у столиці. В інтерв’ю Ользі Бутко співачка розповіла, куди йдуть зібрані гроші. Інтерв’юер нагадала, що деякі несумлінні артисти не віддають гроші туди, куди обіцяли.

У моєму всесвіті цього немає. Це наша відповідальність, ми це робимо та звітуємо. Я відповідаю за себе. Я не можу нічого сказати про інших, але точно знаю, куди і скільки витрачено з моїх концертів. Той, хто так робить, нехай це буде на їхньому сумлінні, моє сумління чисте. Я знаю, скільки бронежилетів ми закупили, скільки продуктів розвезли, скільки ми віддали на ЗСУ. Ми багато допомагаємо адресно, наприклад, відбудовуємо садок у Бородянці, допомагаємо місцевому будинку культури особисто бородянцям, тому, кому це потрібно. Я їздила до Бородянки і вражена силою духу наших людей.

Торкаючись теми ролі артиста під час війни, співачка висловлює думку про те, що люди надто багато вимагають від співаків:

Ти повинен те, ти повинен це, а ти не сказав, а ти поїхав… насправді кожен допомагає так, як може. І ми повинні не гризти один одного, а подякувати за допомогу.

Оля Полякова зараз дає інтерв’ю українською мовою, має вже шість пісень українською, вона не зупиняється, хоче випустити альбом. Про мовне питання Полякова однозначна – необхідно повністю переводити творчість україномовне русло. Вона просить лише трохи почекати, доки україномовні пісні стануть хітами, тоді її репертуар повністю оновиться.

Ми знаємо ворога, як він виглядає, ми знаємо, хто він. Шукати ворога всередині своєї країни і робити прочуханки в соцмережах… я в цьому не беру участі і нікому не раджу.

Схожі статті

У мене намагалися викупити цей рецепт. Уся родина збирається до такої вечері: рецепт курки по-циганськи

Смачна і ситна вечеря не обов'язково має вимагати багато сил і часу. Будь-яка частина курки та тісто - все, що потрібно. Сьогодні ми підготували саме такий простий рецепт, який припаде вам до смаку.

Кращий за Київський торт! І смак збалансованіший, і готується легше: улюблений торт моєї сім’ї на бісквіті

Щоб подати до чаю смачний торт, не обов'язково розвозити велике приготування. Достатньо всього кількох інгредієнтів і фруктів. Сьогодні ми підготували простий рецепт бісквітного торта з фруктами.

Ніколи не виливаю олію від шпротів. Після цього рецепту й у вас рука не підніметься: паштет-намазка на хліб

Намазку на хліб можна приготувати з того, що є в холодильнику. Навіть залучити олію з банки, яка залишилася від шпротів. Такий паштет для перекусу буде те, що треба.