Зв’язок Ірини Білик та українського олігарха Ріната Ахметова: співачка вперше розповіла особисту історію

Життя українських артистів з початком повномасштабного вторгнення росії в Україну змінилось кардинально. Усі, хто залишився вірним українському народу, вважають своїм обов'язком у будь-який спосіб допомогти Батьківщині.

Співачка Ірина Білик не залишається осторонь подій у країні. З лютого вона активно висвітлює ситуацію в Україні, зі своїх соцмереж зробила справжню трибуну, звідки не втомлюється кричати про страшну несправедливість, яка спіткала українців. Нещодавно співачка, поетеса та композитор Ірина Білик стала амбасадором Музею “Голоси мирних”. Проект “Голоси мирних” – це унікальна онлайн-платформа, яка має зібрати в одному місці тисячі історій мирних українців, які постраждали через російське вторгнення. Ірина Білик широко висвітлює цю тему у своїх соцмережах та отримує неймовірний відгук. Співачка вважає, що ніхто не повинен забути про те, що відбувається. Такий музей збере в одному місці безліч особистих історій, ми зможемо знову і знову повертатися до них, перечитувати і тоді точно не забудемо про все горе, яке принесла з собою росія, навіть якщо минули десятки років.

Ірина Білик запрошує розповісти свою історію
Ірина Білик запрошує розповісти свою історію

Музей “Голоси мирних” – наймасштабніший у світі склад архівних історій пересічних людей. Цей проект – дітище Фонду Ріната Ахметова. На головній сторінці платформи подано актуальну інформацію про кількість українців, які покинули свої будинки, поранені та ті, хто ніколи не розплющить очі. Ці дані постійно оновлюються. Тут можна вибрати кнопку “Розповісти історію” і таким чином залишити свій вантаж думок, хоч трохи полегшивши собі життя. Ірина Білик стверджує, що їй дуже важко зараз співати чи виступати. У рамках проекту вона поділилася і своєю особистою історією:

Сьогодні мені важко співати… моє серце плаче і співчуває всім, хто потерпів у ці страшні дні, тяжка біль у душі не дає спокою. Моя сім’я теж зазнала невимовного болю від того, що в моєму будинку майже місяць жили рашити.

На цей раз співачка розповідає трагічну історію жінки, яка перебувала у Маріупольському драмтеатрі під час бомбардування.

Публіка не може стримати емоцій:

  • Іро, як я тобі вдячна, що ти повернулась до української мови! Знову моя найулюбленіша співачка говорить і співає по-українськи! Все, як було більше 30 років тому, коли я влюбилась до Іри Білик.
  • Просто серце розривається від покалічених доль.
  • Це дуже цінно.
  • Ми витримаємо.

Схожі статті

Рецепт випросила у кухаря в грецькому ресторані. Виходить дуже незвично і смачно: голубці у новому втіленні

Голубці знайомі та звичні всім нам. Здається, ця абсолютно звичайна страва вже нічим не може здивувати. Сьогодні ми підготували рецепт, який покаже голубці з нового, незвичного та пікантного боку.

Сир, який я покладу у великодній кошик: готую сама і дуже просто. Смачнішого для мене взагалі не існує

Сир люблять усі, але найчастіше ми його купуємо, побоюючись готувати самостійно. Виявляється, приготувати його в домашніх умовах досить просто та недовго. Саме такий рецепт ми сьогодні і підготували.

Картопляне пюре смачніше, ніж у ресторані: все завдяки лише одному секретному інгредієнту. Моя імпровізація

Картопляне пюре - найпростіша класична страва. Усі ми добре її знаємо, жодне застілля без неї не обходиться. Сьогодні ми підготували рецепт, який відкриє пюре по-новому, завдяки одному інгредієнту.