За такими дітьми майбутнє: як виглядають діти Тіни Кароль, Ольги Фреймут, Олени Кравець та інших знаменитостей

Зіркові діти з дитинства зростають в атмосфері популярності їхніх батьків, до них прикуті мільйони поглядів. Як виглядають діти відомих українців Тіни Кароль, Ольги Фреймут, Олени Кравець та інших.

Зіркові батьки часто прагнуть оточити своїх дітей усім найкращим і гідним, розвивають їхні задатки та намагаються виростити гарних людей. Як їм це вдається, ми будемо судити пізніше.

Веніамін Огір - син Тіни Кароль
Веніамін Огір – син Тіни Кароль

Веніамін Огір – син Тіни Кароль. У п’ять років він втратив батька, на якого дуже схожий. У листопаді йому виповниться чотирнадцять років. Хлопець із першого класу навчається в елітній лондонській школі. Якщо вірити чуткам, навчання коштує мільйон гривень на рік. Веніамін добре навчається, займається фортепіано та фехтуванням. Нещодавно співачка похвалилася оцінками юнака і не приховувала, що пишається своїм сином. До речі, Кароль не надто часто виставляє спільні фото.

Архівне сімейне фото Олги Фреймут
Архівне сімейне фото Ольги Фреймут

16-річна Злата Мітчел живе та навчається у США. Вона — дочка британського бізнесмена Ніла Мітчелла. Зараз вона намагається розвивати свій блог і звичайно зайнята навчанням. Разом із гендиректором Нового каналу Ольга Фреймут виховує сина Валерія та доньку Євдокію, яким по 6 та 5 років.

Фото із сімейного свята
Фото із сімейного свята: двійня Олени Кравець

Олена Кравець також щаслива багатодітна мама. Разом із чоловіком вони виховують 19-річну доньку Машу та двійнят Катю та Ваню, яким нещодавно виповнилося по 6 років.

Старша донька Олени Кравець
Старша дочка Олени Кравець

Старша Маша всерйоз займається танцями, вона танцює у вільному стилі та мріє про хореографічну кар’єру. На її руці набито тату “Танцуй”, яке вона нещодавно відкоригувала, написавши українською “Танцюй”. Катя та Ваня готуються цього року піти до школи.

Дочка Маші Єфросініної
Дочка Маші Єфросініної

Дочка Маші Єфросініної – 18-річна Нана Хромаєва, навчається у коледжі в Канаді, живе у гуртожитку з рештою студентів.

Страшний син Ірини Білик
Старший син Ірини Білик

Старший син Ірини Білик – Гліб Оверчук, йому 23 роки. Захоплюється музикою, зустрічається із дівчиною, яку Білик показувала у своєму блозі. Молодший син – Табріз, його батько продюсер та фотограф Аслан Ахмадов. Він з’явився за допомогою сурогатної матері, у грудні йому буде сім років.

Ірина Білик із молодшим сином
Ірина Білик із молодшим сином

Схожі статті

Дуже просто та смачно на сковороді. Ці правильні чебуреки з м’ясом сім’я з’їдає ще гарячими, і за один вечір

Кожен із нас хоча б раз у житті куштував чебуреки. Комусь вони не припали до смаку, а хтось любить і регулярно їх купує. Сьогодні ми підготували смачний рецепт соковитих домашніх чебуреків із м'ясом.

Простенькі слойки з різними начинками – ходовий рецепт нашої сім’ї: готую дітям у школу й чоловіку на роботу

Такі смачні й прості у приготуванні слойки стануть ідеальним перекусом, які з собою можуть взяти всі члени родини – діти до школи, а дорослі на роботу.

Класика жанру – салат “Дністер”: простенький та смачний, але забутий рецепт, який я переробила на свій лад

Приготувати салат "Дністер" – найкраща з можливих ідей. Розповідаємо, за яким рецептом готувати закуску, аби вона приємно здивувала ваших рідних і вас самих.