Перелом на нашу користь: таролог назвав точну дату, коли закінчиться війна в Україні

Відомий таролог Людмила Хомутовська розповіла, коли буде переломний момент і коли чекатиме закінчення війни. Експерт запевняє, що Україна обов'язково переможе.

Людмила Хомутовська – таролог і астролог, на Ютуб-каналі Тор розповіла про новини, які підказують їй карти. Нещодавно вона зробила новий розклад на військові дії в Україні та розповіла нові подробиці. Карти показують, що окупанти відступатимуть із території України. Також відбудеться подія, після якої Росія не зможе продовжувати, вона буквально поставить у незручне становище російське керівництво, після чого неможливо буде продовжувати війну. За словами таролога, наприкінці серпня – на початку вересня варто очікувати на переломний момент, після якого ми почнемо повертати свої території. Карти показують, що місяць листопад характеризується якоюсь доброю звісткою, гарними емоціями, коли ми всі дуже радітимемо. Наразі карти застерігають мешканців Західної та Центарльної України, можливі руйнування від повітряних атак, не ігноруйте повітряну тривогу. Таролог попереджає, що на нас усіх чекає важка зима, нас хочуть залишити без світла чи тепла, але ми це пройдемо.

Таролог Людмила Хомутовська на Ютуб-каналі Тор
Таролог Людмила Хомутовська на Ютуб-каналі Тор

Вони поставили собі таку мету на найближчий час. Порти запрацюють майже на 100%, але буде щось не так, як ми очікували. Крім того, в одному з розкладів таролог запевнила, що карти бачать, як Україна повертає всі свої землі, зокрема Донбас та Крим. З великою ймовірністю це буде політичне рішення, а не військове. Слово “війна” ми чутимемо ще довго, до наступного літа. Але відкриті військові дії закінчаться на зламі 2022 та 2023 років. Ми повинні набратися терпіння, адже доведеться ще багато пережити. Але наша сила – у єдності.

Схожі статті

Чудова альтернатива пиріжкам, а готуються набагато простіше: закусочні кекси з яйцем і цибулею обожнюють усі

Звісно, це може звучати доволі дивно, втім приготувати солоні кекси з цибулю та яйцем – найкраще ваше рішення. Така незвичайна закуска точно вразить вас.

В класичний вінегрет додала цікавий інгредієнт і перетворила його на новий салат: пікантний смак з родзинкою

Всі полюблять класичний варіант вінегрету з буряком та маринованими огірками. Але якщо додати до звичного рецепту новий інгредієнт, завдяки якому звична для нас страва вибухне новими фарбами смаку?

Рецепт розповіла свекруха. Тепер готую через день, і завжди просять більше: пиріг із печінкою та картоплею

Смачна і ситна випічка не обов'язково повинна вимагати багато складних продуктів. Наприклад, можна взяти курячу печінку, картоплю та сир. Сьогодні ми підготували рецепт саме такого простого пирога.