Софія Ротару вперше висловилася про війну: півроку не могла знайти потрібних слів?

Народна артистка України змусила хвилюватися своїх відданих шанувальників, не даваючи знати про себе та свою громадянську позицію протягом майже півроку. Сьогодні співачка порушила мовчання.

Улюблениця публіки, легендарна співачка Софія Ротару сьогодні святкує свій ювілей – 75 років. З лютого народна артистка мовчала з приводу війни в Україні, обмежившись коротким постом в Інстаграм. Багато шанувальників обурювалися з цього приводу. У коментарях під публікаціями співачки було щось схоже на поле бою. Українці благали Ротару про те, щоб вона вела освітню інформаційну роботу, адже на неї підписано дуже багато людей різних національностей.

Софія Ротару порушила мовчання
Софія Ротару порушила мовчання

Росіяни ображалися через жовто-синій прапор у пості, дорікаючи за гроші, зароблені в росії. Білоруси кричали, що вони ні до чого не причетні і просили миру для України. Але з 28 лютого 2022 року жодних звісток від співачки не було. За інформацією її директора, спочатку Ротару перебувала у Києві, потім відлетіла до США до онучки. Тепер же вперше за війну Софія Ротару поділилася новинами: вона повернулася до України, на малу батьківщину у Маршинці. Софія Михайлівна розповіла, що свій день народження святкувати не має наміру, але обов’язково сподівається, що відсвяткує День незалежності України 24 серпня. Крім того, співачка закликала всіх приєднатися до благодійної ініціативи, у якій, виявляється, бере участь із початку війни.

Проект “БОН бокс” допомагає дітям та жінкам військовослужбовців, які пішли на фронт, та матерям і дітям, які втратили синів чи батьків під час військових дій у повномасшабній війні. Коментарі до посту співачка вимкнула, мабуть, щоб уникнути там “боїв” багатонаціональних шанувальників артистки. Сподіваємося, тепер ми частіше бачитимемо Софію Михайлівну в інформаційному полі.

Схожі статті

Всього 4 інгредієнти, а так смачно: ніжний салат із банального буряка тепер готую щодня, бо чоловік випрошує

Салат із буряка, яєць та сиру виходить не лише смачним, але й поживним. Він чудово пасуватиме як на кожен день, так і на святковий стіл. Спробуйте!

У тонкий млинець загортаю соковите м’ясо: фірмовий рецепт моєї мами. Українські бендерики на святковий стіл

Ароматні бендерики у вигляді трикутників сподобаються абсолютно всім, адже виходять нереально смачними. Спробуйте приготувати тонкі млинці з соковитою начинкою!

Величезний лайк цій вечері 2 в 1: куряча печінка з оригінально запеченою картоплею. Готую для всієї родини

Кулінари стверджують, що страва з печінкою, приготована за цим рецептом, має повне право називатися теплим салатом, а картопля, запечена у такий спосіб — це повноцінний гарнір.