Маша Кончаловська: уся історія. Чому Юлія Висоцька та Андрій Кончаловський тримають дочку у комі дев’ять років

Здавалося б, гроші та популярність можуть вирішити будь-яку проблему у сучасному світі. Такий закон може не спрацювати лише у питанні здоров'я. Як живе Маша Кончаловська і чи є шанси на одужання, дізнаємося за хвилину.

Відомий кінорежисер Андрій Кончаловський та актриса Юлія Висоцька випадково познайомилися, а потім і створили родину. Через велику різницю у віці майже 36 років мало хто вірив у щирість почуттів цієї пари, проте вони разом уже понад 24 роки. У них народилися діти Маша та Петро. Здавалося, у Юлії Висоцької було все для щастя: коханий чоловік, діти, слава, гроші, робота.

Родина Юлії Висоцької та Андрія Кончаловського
Родина Юлії Висоцької та Андрія Кончаловського

Один день у Франції перевернув життя героїв із ніг на голову. Це трапилося у 2013 році, на той момент доньці Маші було 14 років. Сім’я потрапила в страшну аварію: автомобіль, за кермом якого був Андрій Кончаловський, виїхав на зустрічну і врізався лоб у лоб з автомобілем, що проїжджав. На щастя, Юлія та Андрій відбулися легкими саднами, а їхня дочка Маша отримала тяжку травму головного мозку, вона була не пристебнута. Якби на місце аварії не прибув рятувальний вертоліт, то дівчинка померла б на місці. Французькі лікарі ввели дитину в штучну кому, з якої вона досі не вийшла. Через деякий час дівчинку довелося перевезти до Італії, адже за французьким законодавством потрібно було відключити постраждалу від апаратів, що призвело б до смерті.

Діти Андрія Кончаловського та Юлії Висоцької
Діти Андрія Кончаловського та Юлії Висоцької

В Італії Маші стало навіть краще: дивом вона почала дихати сама, впізнавати маму та тата, вона посміхалася та плакала, все розуміла. У цей час вдалося перевезти дівчинку до росії, де вона перебуває на лікуванні до цього дня. На жаль, покращення тривало недовго. Наразі сім’я ніяк не коментує стан доньки, яка провела у комі вже дев’ять років. Нині Маші 23 роки. Лікування дорого обходиться Андрію Кончаловському та Юлії Висоцькій. За непідтвердженими даними, на це йде близько двох мільйонів доларів щороку. Подружжю нічого не залишається, як продовжувати працювати, щоб забезпечити адекватне лікування своєї дочки.

Сім'я режисера Андрія Кончаловського
Сім’я режисера Андрія Кончаловського

Очевидно, Андрій Кончаловський починає втрачати надію на швидке одужання Маші. В одному з інтерв’ю він поділився, що дуже боїться не дожити до того моменту, коли Маша відновиться, адже Кончаловському у серпні буде 85 років. Експерти в один голос твердять, що навіть якщо станеться диво і Маша прийде до тями, то повністю відновитися вона не зможе, адже при тривалій комі відбуваються незворотні зміни в мозку.

Схожі статті

Цей чарівний кавовий пиріг просто неймовірний: легко і без випічки готую улюблений десерт для своєї сім’ї

Цей чарівний торт вартий зусиль та часу на його приготування, тому що має напрочуд показний вигляд, через що завжди буває перлиною будь-якого десертного частування.

Всього 4 інгредієнти, а так смачно: ніжний салат із банального буряка тепер готую щодня, бо чоловік випрошує

Салат із буряка, яєць та сиру виходить не лише смачним, але й поживним. Він чудово пасуватиме як на кожен день, так і на святковий стіл. Спробуйте!

У тонкий млинець загортаю соковите м’ясо: фірмовий рецепт моєї мами. Українські бендерики на святковий стіл

Ароматні бендерики у вигляді трикутників сподобаються абсолютно всім, адже виходять нереально смачними. Спробуйте приготувати тонкі млинці з соковитою начинкою!